Бібліотека


  ГОЛОВНА  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ПІДРОЗДІЛ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2021-08-19 15:32:12 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото УВАГА!
    Доценти кафедри Харчових технологій та мікробіології Надія Новгородська, Світлана Овсієнко, Алла Соломон поповнили фонд демонстраційної зали наукових досягнень науково-педагогічних та педагогічних працівників Вінницького національного аграрного університету та Консорціуму монографією "Корми, м`ясо, вироби із свинини". Вінниця: Друк, 2021. 172 с.
    Рекомендовано до друку рішенням Вченої ради Вінницького національного аграрного університету.
    У монографії викладено теоретичний та експериментальний матеріал з основи підвищення ефективності виробництва свинини і поліпшення її якості під час використання в раціоні біологічно активних добавок та виготовлення напівфабрикатів.
    Монографія буде корисною у роботі науковців (співробітників), зооветеринарних спеціалістів агропромислового комплексу, викладачів, аспірантів, магістрів, студентів вищих і середніх учбових закладів спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 181 Харчові технології.
    Дякуємо авторському колективу за наукове видання, бажаємо міцного здоров`я та нових проєктів.
  • 2021-08-13 09:50:05 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото ОГОЛОШЕННЯ!
    Колектив авторів передав до демонстраційної зали наукових досягнень науково-педагогічних та педагогічних працівників ВНАУ та Консорціуму навчальний посібник "Біоекологія".
    Автори:Ткачук О. П., Вітер Н. Г., Ковальова К. В. Вінниця: Друк, 2021. 472 с.
    Навчальний посібник якісно оформлений. В книзі кольорові рис. Є відповідна бібліографія.
    Рекомендовано до друку рішенням Вченої ради Вінницького національного аграрного університету.
    Видання призначене для здобувачів вищої освіти галузі знань 10 "Природничі науки" спеціальності 101 "Екологія" освітнього рівня бакалавр та відповідає програмі дисципліни "Біоекологія". Біологія і екологія - це сучасний комплекс наук про життя, про походження та основні ознаки живих організмів. Про взаємозв`язок організмів між собою та середовищем існування. Про результати діяльності людини у навколишньому природному середовищі і впливу факторів, які є результатом цієї діяльності, на організм людини, рослин і тварин.
    Дякуємо авторам за навчальне видання, бажаємо міцного здоров`я та нових проєктів.
  • 2021-07-19 12:37:04 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото ОГОЛОШЕННЯ!
    Колектив авторів передав до демонстраційної зали наукових досягнень науково-педагогічних та педагогічних працівників ВНАУ та Консорціуму навчальний посібник "Англійська мова за професійним спрямуванням".
    Автори: Кравець Р. А., Білоус В. І. Вінниця: Твори, 2021. 212 с.
    Рекомендовано до друку Вченою радою Вінницького національного аграрного університету.
    Навчальний посібник розрорблено для закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку студентів зі спеціальності "Економіка", для забезпечення інтенсивного формування комунікативних навичок. Особливу увагу акцентовано на читанні автентичної фахової літератури англійською мовою, на розвитку усного мовлення й аудіювання з професійної тематики.
    Видання можна використовувати для аудиторної та самостійної роботи майбутніх економістів, які опановують іноземну мову професійного спрямування.
    Авторському колективу бажаємо міцного здоров"я, натхнення для написання наступних видань та щиро дякуємо за переданий навчальний посібник.
  • 2021-07-19 12:14:07 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото УВАГА!
    Доцент, зав. каф. Права Наталя Опольська надала в демонстраційнійну залу наукових досягнень науково-педагогічних та педагогічних працівників ВНАУ та Консорціуму бібліотеки Вінницького національного аграрного університету монографію "Забезпечення права на свободу творчості". 2-ге вид., перероблене та доповнене. Вінниця: Твори, 2021. 462 с.
    Рекомендовано до друку Вченою радою Вінницького національного аграрного університету.
    Монографію присвячено аналізові історико-правових засад і практичних проблем забезпечення права на свободу творчості. Окреслено основні аспекти формування концепції права на свободу творчості в Україні та світі. Проведено аналіз змісту суб`єктивного права на свободу творчості, визначено критерії його ефективності. Проаналізовано гарантії забезпечення права на свободу творчості. Охарактеризовано критерії правомірного обмеження права на свободу творчості.
    Праця становитиме інтерес для науковців, студентів, вчителів, а також кола читачів, які цікавляться питаннями захисту прав інтелектуальної власності, свободи слова та творчості.
    Тож запрошуємо викладачів та студентів ознайомитись з монографією "Забезпечення права на свободу творчості", а автору Наталі Михайлівній зичимо здоров`я та нових проєктів.
  • 2021-07-12 13:56:19 опублік. Непорочна Наталія Андріївна

    Фото УВАГА!
    У демонстраційній залі бібліотеки Вінницького національного аграрного університету чергове поповнення фонду. Цього разу це: монографія "Математичне моделювання новітніх технологічних систем".
    Автори: Матвійчук В. А., Веселовська Н. Р., Шаргородський С. А. Вінниця: ТВОРИ, 2021. 193 с.
    Рисунки кольорові. Є відповідна бібліографія.
    Рекомендовано до друку Вченою радою Вінницького національного аграрного університету.
    У монографії розглянуто сучасні методи й підходи до моделювання технологічних систем. Наведено основні вивчення та поняття. Запропоновані нові підходи до розв`язання проблем, які виникають при розробці, розв`язанні та дослідженні математичних моделей механізмів, систем та процесів машинобудівного виробництва.
    Щиро дякуємо авторам за надане наукове видання.
    Працівники бібліотеки Вінницького національного аграрного університету покладають надію, що ця книга стане ще одним джерелом знань, а фонд і в майбутньому буде поповнюватися новими друкованими виданнями.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 80 

    головна intranet   головна internet