Кафедра Рослинництва та садівництва


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-04-19 22:51:38 опублік. Мазур Олександр Васильович

    Фото Викладачі кафедри рослинництва та садівництва сумісно зі студентами 33-А групи факультету агрономії, садівництва та захисту рослин ННІ Агротехнологій та природокористування на Навчально-дослідному полі у селі Агрономічне провели сівбу ярих зернових і бобових культур колекційного розсадника сільськогосподарських культур: вівса, ячменю, гороху, вики, люпину та інших польових культур, які є обов’язковими складовими колекційного розсадника.
  • 2024-04-05 16:58:40 опублік. Шевченко Наталія Василівна

    Шановні колеги.
    08.04.2024 р. в аудиторії 2512 на третій парі (о 11.30) відбудеться відкрите лекційне заняття старшого викладача кафедри рослинництва та садівництва факультету агрономії, садівництва та захисту рослин ННІ Агротехнологій та природокористування Шевченко Наталії з дисципліни «Рослинництво» для здобувачів вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія» першого рівня вищої освіти, четвертого курсу, груп 41-А, 42-А, 43-А, 44-А, 45-А на тему: «Картопля. Продовольче, кормове, технічне значення. Хімічний
    склад бульб. Райони поширення. Сорти. Технології вирощування». Запрошуються всі бажаючі.
  • 2024-03-04 14:15:45 опублік. Мазур Олександр Васильович

    Фото
    29.02. та 01.03.2024 року була проведена профорієнтаційна робота з випускниками загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів с. Уланів та с. Іванів Хмільницького району Вінницької області. Під час спілкування зі школярами ознайомлено молодь із спеціальностями навчального закладу, умовами вступу та запрошено майбутніх абітурієнтів на День відкритих дверей, що пройде в нашому університеті 8 березня.
  • 2024-02-28 11:17:55 опублік. Мазур Олександр Васильович

    Фото 27.02.2024 у рамках роботи з обговорення освітньої програми «Агрономія» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 201 «Агрономія» у Вінницькому національному аграрному університеті відбулась зустріч викладачів, задіяних в навчальному процесі із директором ТОВ «Органік - Д», д. філос. (PhD) Вадимом Кричковським. Він розповів про основні тенденції розвитку сучасного рослинництва за кордоном, звернув увагу на важливість енергетичних рослинних ресурсів, які спроможні замінити традиційні види енергії та забезпечити збереження навколишнього середовища, рентабельність і конкурентоспроможність с. г. підприємств. З огляду на це, були розглянуті ОК програми та їх відповідність до сучасних викликів ефективного ведення сільського господарства. Звернуто увагу на актуальність дисципліни, направленої на вивчення енергетичних культур. Тому, було розглянуто перспективи введення такої дисципліни до обов’язкового переліку та подальші шляхи реалізації у контексті взаємодії між внутрішніми та зовнішніми стейкхолдерами.
  • 2024-02-27 15:55:37 опублік. Мазур Олександр Васильович

    Фото 26 лютого на Вченій раді Вінницького національного аграрного університету, відповідно до наказу ректора університету та за результатами успішного захисту дисертаційної роботи відбулося урочисте вручення диплома доктора філософії президентом університету Григорієм КАЛЕТНІКОМ та ректором Віктором МАЗУРОМ випускниці аспірантури зі спеціальності 201 Агрономія Ганні МИРОНОВІЙ. Науковий керівник: канд. сільськогосподарських наук, доцент кафедри рослинництва та садівництва Олександр МАЗУР. Бажаємо Ганні Володимирівні успішного втілення всіх творчих та наукових задумів.

  • головна intranet   головна internet