Факультет екології, лісівництва та садово-паркового господарства


  ГОЛОВНА  |   КАФЕДРИ  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ФАКУЛЬТЕТ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-04-26 10:42:34 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото 23.04.2024 року у стінах Вінницького національного аграрного університету відбулася зустріч здобувачів вищої освіти та кураторів їх академічних груп, заступників директорів інститутів та заступників деканів факультетів з організаційної роботи та проректора з науково-педагогічної, виховної роботи та гуманітарної політики Скоромної Оксани Іванівни.
    Захід було приурочено до 38-річниці з Дня трагедії Чорнобильської катастрофи. Старшим викладачем кафедри екології та охорони навколишнього середовища факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства ННІ Агротехнологій та природокористування Врадій Оксаною Ігорівною підготовлено інформативну зустріч на тему: «Чорнобиль: Трагедія та Пам`ять». Усі учасники брали активну участь в обговоренні актуальної, вже ось 38 років, теми, коли наше життя розділилось на «до» та «після» катастрофи, були наведені та продемонстровані наслідки, які відчуває світ донині. В кінці зустрічі проведена вікторина із інтерактивними питаннями, що стосувалися теми зустрічі. По закінченню вікторини троє із учасників зайняли призові місця та були нагороджені символічними подарунками. Такі заходи необхідні для молоді, адже 26.04.1986 Ми пам’ятаємо!
  • 2024-04-26 10:25:11 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Міністерством освіти і науки України затверджено клопотання про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим у 2024 році. Серед претендентів – два науковці кафедри екології та охорони навколишнього середовища факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства ННІ агротехнологій та природокористування Вінницького національного аграрного університету: доцент Олексій Алєксєєв та старший викладач Оксана Врадій. Вони разом з доцентом кафедри лісового та садово-паркового господарства Оленою Циганською подали наукову розробку «Наукові аспекти біологізованої системи живлення сої в умовах Лісостепу правобережного».
    Премія присуджується молодим ученим – громадянам України віком до 35 років включно, якщо вчений має вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, або до 40 років включно, якщо вчений має науковий ступінь доктора наук за отримані вагомі наукові здобутки під час проведення фундаментальних та/або прикладних наукових досліджень.
  • 2024-04-23 13:36:52 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото Студентка 4-го курсу спеціальності 101 Екологія Мороз Катерина 22 квітня на засіданні Вченої ради університету отримала сертифікат міжнародної академічної мобільності в рамках DAAD у співпраці Вінницького національного аграрного університету та Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Німеччина).
    Завдяки довготривалій та плідній співпраці з університетом прикладних наук Вайннштефан-Тріздорф (Німеччина) студенти Вінницького національного аграрного університету мають можливість безкоштовно навчатися в європейському вузі паралельно з навчанням у своєму власному університеті. Така можливість дає студентам доступ до додаткових ресурсів, відкриває двері для міжнародних можливостей і сприяє формуванню їхніх академічних та професійних компетентностей.
    Протягом семестру Катерина Мороз активно працювала за визначеним графіком, займалася різноманітними видами діяльності, які включали в себе відвідування онлайн-лекцій, виконання практичних завдань та спільні дослідницькі проєкти. По завершенню навчання Катерина отримала академічну довідку німецького університету з визначеними кредитами освітньої діяльності, які будуть зараховані як неформальна та інформальна освіта. Вітаємо талановиту, перспективну студентську молодь Вінницького національного аграрного університету!
  • 2024-04-19 09:08:57 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото За підсумками проведення Всеукраїнського конкурсу молодіжних проєктів з енергозбереження «Енергія і середовище» у 2024 р., що відбувся під егідою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді спільно з громадською організацією «Екологічний клуб «Еремурус» за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, здобувач вищої освіти спеціальності 101 Екологія Вінницького національного аграрного університету Віталій Крижанівський отримав диплом І-го ступеня у категорії «Екологічно безпечні технології та прикладна екологія». Віталій представив власний проєкт «Біологічна переробка штучних полімерів», що був підготовлений в рамках діяльності студентського наукового гуртка «ЕкоБенд», що функціонує при кафедрі екології та охорони навколишнього середовища факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства, а також в рамках наукових досліджень Вінницької обласної станції юних натуралістів. Вітаємо студента Вінницького національного аграрного університету з перемогою та бажаємо подальших успіхів!
  • 2024-04-10 08:33:03 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото У циклі кураторських годин, підготовлених соціальним педагогом Іриною Дзюбою, за сприяння заступника директора ННІ агротехнологій та природокористування з виховної роботи Олексія Алєксєєва відбулось знайомство здобувачів вищої освіти освітньої програми «Екологія» другого (магістерського) рівня з системою «soft skills», - навичок універсального характеру, які необхідні майбутньому фахівцю аграрної сфери.
    Уміння працювати в команді та в умовах дедлайну, зберігаючи при цьому стресостійкість і ефективність, здібність переконувати та формувати позитивне враження, виголошувати промови та конструктивно вирішувати конфлікти — без переліку «м’яких» навичок сьогодні не обходиться практично жодне оголошення про вакансії. А успіх кар’єрного зростання залежить від рівня сформованості емоційного інтелекту - так званого «резонансного лідерства», першість визначення та глибокі дослідження якого належить школі бізнесу при Гарвардському університеті.
    Для подальшого вивчення та успішного формування «м’яких» навичок у робочих ситуаціях студенти-екологи пройшли експертне тестування «Якоря кар’єри», тести «Тайм-менеджмент» та «Позитивне мислення».
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 112 

    головна intranet   головна internet