Факультет обліку, фінансів та аудиту


  ГОЛОВНА  |   КАФЕДРИ  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ФАКУЛЬТЕТ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-04-28 23:27:52 опублік. Томчук Олена Феліксівна

    Фото 25 квітня 2024 року відбулась кураторська година із групою 11-ОП на тему: «Рана України - Чорнобиль». Було обговорено найбільшу за всю історію ядерної енергетики катастрофу, її масштаби, визначено російський вплив проти народу України - навмисне відключення аварійної кнопки, яка могла екстерно зупинити реактор. Роботи над «загоєнням цієї радіоактивної рани планети» тривають досі, особливо це питання загострилось після брутальної злочинної поведінки російських окупантів у зоні ЧАЕС. Здобувачі вищої освіти дізналися інформацію про замовчування радянської влади про наслідки аварії на ЧАЕС.
    Куратор звернула увагу на вдячність персоналу ЧАЕС, пожежникам, військовослужбовцям, ученим, медикам, які брали участь у ліквідації наслідків цієї аварії.
    Дякуємо Збройним Силам України за захист української землі від окупанта!
  • 2024-04-26 20:34:50 опублік. Руда Оксана Леонтіївна

    Фото 26.04.2024 року куратором групи 31-ФБС Оленою Марценюк було проведено кураторську годину з метою обговорення підготовки до заліково-екзаменаційної сесії. Було проведено бесіду зі студентами, які набрали недостатню кількість балів за результатами 1 атестації та студентами, які мають значну кількість пропусків. Наголошено на необхідності активізації студентів з відпрацювання пропусків та покращення якості навчання.
  • 2024-04-24 11:27:04 опублік. Коваль Любов Віталіївна

    Фото 22 квітня 2024 року куратором групи 51-ОП-маг, доцентом кафедри обліку і оподаткування Коваль Л.В. було проведено кураторську годину на тему «День чорнобильської трагедії».
    Здобувачі вищої освіти отримали коротку історичну довідку щодо зазначеної техногенної катастрофи 1986 року, вшанували пам`ять загиблих і постраждалих. Було обговорено сучасні сфери застосування ядерної енергії, перспективи та окремо розглянуто небезпечні виклики воєнного часу.
  • 2024-04-22 19:08:47 опублік. Подолянчук Олена Анатоліївна

    Фото В період з 08.04.2024 по 17.04.2024 р. к.е.н., доцен кафедри обліку і оподаткування Подолянчук О.А. взяла участь у Програмі Міжнародного підвищення кваліфікації онлайн вебінарі «АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ ПРИ ПІДГОТОВЦІ МАГІСТРІВ ТА ЗДОБУВАЧІВ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ (PHD) В КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА УКРАЇНІ», який організований IBR LPNT ( m. Lublin) ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян».
    Було прослухано 12 год лекційних занять, 20 год практичних занять та самостійна робота склала 13 годин (45 годин (1,5 кредиту ЄКТС).
    Напрями вебінару: №1 Академічна доброчесність при підготовці магістрів в Україні.
    №2 Сучасні світові стандарти академічного письма: від теорії до практики (з урахуванням вимог провідних світових видавництв та університетів).
    №3 Академічна доброчесність: плагіат (міжнародний досвід).
    №4 Ефективні політики академічної доброчесності при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії в Україні.
    №5 Академічна доброчесність та онлайн-оцінювання (міжнародний досвід).
    №6 Академічна доброчесність та навички якісного академічного письма як важливі компетентності здобувачів вищої освіти.
    Під час вебінару було набуто наступні компетентності: професійні та загальні навички академічної доброчесності при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD).
  • 2024-04-18 22:16:09 опублік. Вдовенко Лариса Олександрівна

    Фото Завідувачка кафедрою фінансів, банківської справи та страхування, доктор економічних наук, професор Лариса Вдовенко (гарант ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» для другого (магістерського) рівня вищої освіти) впродовж 08-17 квітня 2024 року була учасником Міжнародного підвищення кваліфікації (вебінару) на тему: «Академічна доброчесність при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (phd) в країнах Європейського Союзу та Україні» (м. Люблін, Польща). Наразі завершила курс і отримала відповідний сертифікат (EC№ 19400 від 17.04.2024 р.).
    Навчальне навантаження міжнародного підвищення кваліфікації становило 1,5 кредити ЄКТС (45 години): з них лекційних – 12 год., практичних - 20 год., самостійна робота - 13 годин.
    Курс Міжнародного підвищення кваліфікації передбачав вивчення таких тем:
    Тема 1. Впровадження академічної доброчесності у закладах вищої освіти.
    Тема 2. Сучасні світові стандарти академічного письма: від теорії до практики (з урахуванням вимог провідних світових видавництв та університетів).
    Тема 3. Академічна доброчесність: плагіат (міжнародний досвід).
    Тема 4. Ефективні політики академічної доброчесності при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії в Україні.
    Тема 5. Академічна доброчесність та онлайн-оцінювання (міжнародний досвід).
    Тема 6. Академічна доброчесність та навички якісного академічного письма як важливі компетентності здобувачів вищої освіти.
    Отримана інформація вебінару з підвищення кваліфікації буде корисною для здобувачів (магістрів) та науково-педагогічних працівників кафедри при вивченні міжнародного досвіду впровадження академічної доброчесності в закладах вищої освіти.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 34 

    головна intranet   головна internet