Факультет обліку та аудиту


  ГОЛОВНА  |   КАФЕДРИ  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ФАКУЛЬТЕТ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2023-10-31 21:47:07 опублік. Коваль Любов Віталіївна

    Фото 27 жовтня 2023 року проведена кураторська година на тему «День української писемності та мови» для студентів магістратури денної форми навчання доцентами кафедри обліку і оподаткування Коваль Л.В., Лепетан І.М. та Коваль Н.І. Це свято було встановлено Указом президента України від 6-го листопаду 1997-го № 1241/97 і відзначалося щороку на честь українського літописця Нестора - послідовника творців слов’янської писемності Кирила та Мефодія. Дослідники вважають, що саме з преподобного Нестора-літописця і починається писемна українська мова.
    Студенти приєдналися до написання Радіодиктанту національної єдності.
  • 2023-10-27 12:42:23 опублік. Коваль Наталія Іванівна

    Фото 25 жовтня 2023 відбулась кураторська година для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування на тему: «Обговорення результатів поточного контролю знань. Проведення роботи зі студентами, що стосується підвищення рівня успішності та дисципліни». Куратори к.е.н., доцент Наталія Коваль особливу увагу приділили питанням дотримання студентами вимог навчального процесу, зокрема відвідування занять, а також зазначила, що окрім навчально процесу вагому роль в житті кожного студента посідають науково-дослідна та організаційна діяльність. Здобувачам зазначено на важливості їхньої участі у конференціях, друкуванні матеріалів спільних з викладачами ВНАУ, досліджень у відповідних збірниках матеріалів конференцій, або у фахових виданнях України.
    Навчання у ВНАУ розвиває впевненість у собі, дає практичні навички та теоретичні знання, допомагає формуватися як особистість!
  • 2023-10-26 21:46:39 опублік. Правдюк Марина Володимирівна

    Фото 20 жовтня куратором групи 42-ОП Доцентом кафедри обліку та оподаткування в галузях економіки Правдюк Мариною Володимирівною була проведена кураторська година на тему " День захисників і захисниць України "
    Традиційно у жовтні у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці українці вшановують воїнів, які вже дев’ятий рік героїчно боронять Україну від російській агресії.
    Українці 1 жовтня вперше відзначали День захисників та захисниць за оновленим календарем. Без їхньої невтомної, відважної боротьби за наш мир і спокій, нам би не вдалося сьогодні бути поруч і радіти ще одному дню у вільній країні. Сьогодні наше життя, мир та спокій залежить від Збройних Сил України. Від незламності та гарту наших мужніх захисників, від їхніх гарячих сердець та сталевого духу.
    Днем захисника і захисниці України! Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.
  • 2023-10-03 22:16:21 опублік. Правдюк Марина Володимирівна

    Фото 29 вересня куратором групи 42-ОП Доцентом кафедри обліку та оподаткування в галузях економіки Правдюк Мариною Володимирівною була проведена кураторська година на тему "Мій університет"
    Вік живи- вік учись. Нам усім відома ця гарна українська народна мудрість. Знаходити в стінах улюбленого університету відповідь на будь-яке питання, нікому і ніколи не дозволяти себе зламати, постійно прагнути до успіху і боротися за високий статус улюбленого Вузу.
    В далекому 1982 році, філія Української сільськогосподарської академії невеличким потічком із 152 студентів та 12 викладачів розпочали тернистий шлях, який пройшли до теперішнього успіху. Саме тут зростала ціла плеяда багатьох талановитих людей, науковців, керівників аграрної галузі, заслужених працівників сільського господарства, успішних фермерів, державних діячів. Котрі своєю працею створюють імідж, добру славу Університету та є прикладом для сучасних студентів.
    Вінницький національний аграрний університет це визнаний лідер аграрної освіти. Вагомий науковий потенціал, інноваційні технології, новаторські проєкти, які реалізовує університет, дають йому змогу крокувати в ногу з часом.
    ВНАУ поєднання вітчизняного досвіду та передових світових практик, величезний дружній викладацький колектив дають можливість кожному, хто хоче і прикладатиме до цього зусилля, здобути якісну освіту.
  • 2023-10-02 12:50:26 опублік. Коваль Любов Віталіївна

    Фото 21 вересня 2023 року куратором групи ОП-23-1 маг., доцентом кафедри бухгалтерського обліку Коваль Л.В. було проведено кураторську годину на тему «Навчальний процес 2023-2024. Поведінка під час повітряної тривоги».
    Зважаючи на навчання в умовах війни, студенти повинні дбати про особисту і колективну безпеку, тому так важливо дотримуватися визначених правил. Було наголошено про обов"язковість перебування в укритті під час повітряних тривог.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 148 

    головна intranet   головна internet