Кафедра Екології та охорони навколишнього середовища


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ
Завідувач кафедри екології та охорони навколишнього середовища Ткачук Олександр Петрович доктор с.-г.наук, професор; каб.2520; внут.тел. 362



Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg
E-mail: ekol@vsau.org

  • 2024-04-23 13:36:52 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото Студентка 4-го курсу спеціальності 101 Екологія Мороз Катерина 22 квітня на засіданні Вченої ради університету отримала сертифікат міжнародної академічної мобільності в рамках DAAD у співпраці Вінницького національного аграрного університету та Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Німеччина).
    Завдяки довготривалій та плідній співпраці з університетом прикладних наук Вайннштефан-Тріздорф (Німеччина) студенти Вінницького національного аграрного університету мають можливість безкоштовно навчатися в європейському вузі паралельно з навчанням у своєму власному університеті. Така можливість дає студентам доступ до додаткових ресурсів, відкриває двері для міжнародних можливостей і сприяє формуванню їхніх академічних та професійних компетентностей.
    Протягом семестру Катерина Мороз активно працювала за визначеним графіком, займалася різноманітними видами діяльності, які включали в себе відвідування онлайн-лекцій, виконання практичних завдань та спільні дослідницькі проєкти. По завершенню навчання Катерина отримала академічну довідку німецького університету з визначеними кредитами освітньої діяльності, які будуть зараховані як неформальна та інформальна освіта. Вітаємо талановиту, перспективну студентську молодь Вінницького національного аграрного університету!
  • 2024-04-19 09:08:57 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото За підсумками проведення Всеукраїнського конкурсу молодіжних проєктів з енергозбереження «Енергія і середовище» у 2024 р., що відбувся під егідою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді спільно з громадською організацією «Екологічний клуб «Еремурус» за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, здобувач вищої освіти спеціальності 101 Екологія Вінницького національного аграрного університету Віталій Крижанівський отримав диплом І-го ступеня у категорії «Екологічно безпечні технології та прикладна екологія». Віталій представив власний проєкт «Біологічна переробка штучних полімерів», що був підготовлений в рамках діяльності студентського наукового гуртка «ЕкоБенд», що функціонує при кафедрі екології та охорони навколишнього середовища факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства, а також в рамках наукових досліджень Вінницької обласної станції юних натуралістів. Вітаємо студента Вінницького національного аграрного університету з перемогою та бажаємо подальших успіхів!
  • 2024-04-11 08:50:49 опублік. Вергеліс Вікторія Ігорівна

    Фото У середу 10.04.2024 року в аудиторії 2429 на п’ятій парі (14:40-16:00) відбулось відкрите практичне заняття асистента кафедри екології та охорони навколишнього середовища факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства, ННІ агротехнологій та природокористування Вергеліс Вікторії Ігорівни з дисципліни «Природоохоронне інспектування» для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня групи 42-ЕО, 41-СПГ. Тема лекційного заняття: «Вивчення методики розрахунку збитків, заподіяних рибному господарству внаслідок порушення законодавства про охорону навколишнього природного середовища». На практичному занятті були присутні: методист навчального відділу навчально-наукового центру Ромигайло І.Ю., д.с.-г.н., професор, завідувач кафедри екології та охорони навколишнього середовища Ткачук О.П., заступник директора ННІАП з навчальної роботи факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства, к.с.-г.н., старший викладач Врадій О.І., заступник директора ННІАП з виховної роботи факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства, к.с.-г.н., доцент Алєксєєв О.О., голова НМК ННІАП, к. геогр. н., доцент, Мудрак Г.В., к.с.-г.н., доцент кафедри екології та охорони навколишнього середовища Гуцол Г.В., асистенти кафедри екології та охорони навколишнього середовища Мазур О.В., Ковка Н.С, старший викладач кафедри рослинництва та садівництва Шевченко Н. В.
  • 2024-04-10 08:45:56 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото Студенти 1-го курсу спеціальності "Екологія" були залучені до студентського гуртка "ЕкоБенд", що функціонує при кафедрі екології та охорони навколишнього середовища. В рамках весняно-польових робіт на дослідній ділянці з вермикомпостерами вони провели прибирання ділянки та формування крон кущів рослин, що висаджені на біостаціонарній дослідній ділянці кафедри. Працювали з студентами асистентка кафедри Ольга Мазур та лаборант Михайло Бондаренко
  • 2024-04-10 08:33:03 опублік. Ткачук Олександр Петрович

    Фото У циклі кураторських годин, підготовлених соціальним педагогом Іриною Дзюбою, за сприяння заступника директора ННІ агротехнологій та природокористування з виховної роботи Олексія Алєксєєва відбулось знайомство здобувачів вищої освіти освітньої програми «Екологія» другого (магістерського) рівня з системою «soft skills», - навичок універсального характеру, які необхідні майбутньому фахівцю аграрної сфери.
    Уміння працювати в команді та в умовах дедлайну, зберігаючи при цьому стресостійкість і ефективність, здібність переконувати та формувати позитивне враження, виголошувати промови та конструктивно вирішувати конфлікти — без переліку «м’яких» навичок сьогодні не обходиться практично жодне оголошення про вакансії. А успіх кар’єрного зростання залежить від рівня сформованості емоційного інтелекту - так званого «резонансного лідерства», першість визначення та глибокі дослідження якого належить школі бізнесу при Гарвардському університеті.
    Для подальшого вивчення та успішного формування «м’яких» навичок у робочих ситуаціях студенти-екологи пройшли експертне тестування «Якоря кар’єри», тести «Тайм-менеджмент» та «Позитивне мислення».
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 139 

    головна intranet   головна internet