Кафедра Економіки та підприємницької діяльності


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ


завідувачка кафедри
економіки та підприємницької діяльності - к.е.н., доцент
Хаєцька Ольга Петрівна

➤ Кафедра розташована в 1 корпусі,
4 поверх, аудиторія 1405, 1406


☎ Телефон кафедри


➤ Фахівці кафедри знаходяться
в 1 корпусі, аудиторія 1406.
ел. пошта кафедри
economy_2219@vsau.vin.ua







Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2024-04-23 17:43:29 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото 22.04.2024 р. на 3-й парі в ауд. 1304 відбулося відкрите лекційне заняття д.ф.е., доцента кафедри економіки та підприємницької діяльності Томашук І.В. для студентів 1-го курсу груп 11-Екон, 11-ОП з дисципліни Політекономія на тему «Економічні аспекти глобальних проблем та їх вплив на економічний розвиток України».
    Позитивним аспектом лекції була постійна взаємодія лекторки зі студентами як рівноправними партнерами, суб’єктами спільної навчально-пізнавальної діяльності.
    Лекція характеризувалася чіткою структурою, логічністю, доступністю та аргументованістю викладу матеріалу. Бездоганно оформлена презентація ілюструвала центральні моменти лекції. Лектором були використані прийоми закріплення матеріалу – повторення, запитання на перевірку розуміння, засвоєння, підведення підсумків.
    Присутні колеги відзначити якість, чіткість, забарвленість та грамотність мовлення лектора. Професор Сахно А.А. наголосив, що ще одним схвальним аспектом лекції є уміння лектора триматися перед аудиторією, бачити та відчувати слухачів лекції, встановлювати з ними контакт, створюючи надзвичайно позитивну атмосферу, що свідчить про високий професіоналізм лектора.
    Лекція має серйозне наукове підґрунтя, високу інформаційну цінність та професійну спрямованість. Дидактичну мету заняття досягнуто.
  • 2024-04-18 12:33:17 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото ОГОЛОШЕННЯ!
    22.04.2024 р. на 3-й парі в ауд. 1304 відбудеться відкрите лекційне заняття д.ф.е., доцента кафедри економіки та підприємницької діяльності Томашук І.В. для студентів 1-го курсу груп 11-Екон, 11-ОП з дисципліни Політекономія на тему «Економічні аспекти глобальних проблем та їх вплив на економічний розвиток України».
    Запрошуються усі бажаючі!
  • 2024-04-17 14:30:52 опублік. Хаєцька Ольга Петрівна

    Фото 15.04.2024 року був проведений гурток з «Мікроекономіки та макроекономіки», де було досліджено та обговорено такі аспекти: складові та моделі макроекономічної рівноваги, фактори, що впливають на неї. Розглянули зміни та наслідки різних подій, таких як зростання виробництва, спад зайнятості, інфляційний тиск або дисбаланси в зовнішньоекономічному секторі на макроекономічну рівновагу.
    Ольга Хаєцька та учасники гуртка (студенти Екон-22, ОО-22, ФБС-22) розглядали ключові складові макроекономічної рівноваги, такі як виробництво, зайнятість, інфляція та зовнішньоекономічний баланс. Досліджували різні фактори: влив фіскальної політики, монетарної політики, зовнішньоекономічних впливів на макроекономічну рівновагу. Обговорили можливі стратегії, які можуть бути використані урядом центральним банком для досягнення та підтримки макроекономічної стабільності. Розв’язали задачі, виконали завдання, засвоїли теоретичні концепції та застосували їх до реальних ситуацій.
    Проведення гуртка сприяє досягненню програмних результатів у навчанні, поглиблює розуміння ключових концепцій макроекономіки, допомагає краще засвоювати матеріал та підготуватися до успішної сесії.
  • 2024-04-17 11:04:12 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото Наукові гуртки це можливість розвитку лідерських компетенцій здобувачів, яка допомагає учасникам зміцнити власні лідерські навички у реалізації різновекторних ініціатив.
    Пріоритетним завданням освітньо-наукової діяльності ВНАУ є формування унікального науково-інноваційного простору, надання консультативної допомоги здобувачам, сприяння підвищенню якості наукових досліджень, професійному зростанню та ефективній підготовці конкурентоспроможного спеціаліста в сучасних умовах України.
    Організація роботи студентських наукових гуртків є саме тим майданчиком, який об’єднує здобувачів, надихає на нові ідеї, мотивує та допомагає розкрити власний потенціал.
    16.04.2024 р. відбулась чергова зустріч в рамках проведення наукового студентського гуртка «Світ економіки та підприємництва» (керівник, Phd Інна Томашук), в якому взяли участь студенти ННІ економіки та управління академічних груп 41-ПТБД, 31-ПТБД, 31-ЕП.
    В межах засідання наукового гуртка, студенти отримали практичний досвід у сфері документообігу аграрного підприємства.
    Участь студентів у наукових гуртках сприяє їх академічному та особистісному розвитку, де студенти мають можливість зануритися в світ наукових досліджень, дізнатися більше про своє спеціалізоване поле та значно поглибити свої знання. Залучення студентів до наукових гуртків відкриває для них безліч можливостей особистісного, та професійного розвитку.
    У ВНАУ створені всі умови для комфортного навчання студентів!
  • 2024-04-17 11:01:45 опублік. Томашук Інна Вікторівна

    Фото Я – СТУДЕНТ, Я – ПАТРІОТ! Під таким гаслом студенти ННІ економіки та управління груп 41-ЕП, 41-ПТБД, 11-ЕП та Phd Інна Томашук організували акцію на підтримку ЗСУ. Донати надійшли на рахунок благодійної організації БФ «КРИЛАТІ ЮА», співзасновником якого є студент ВНАУ групи 41-ЕП Ілля Воронов, який веде активну волонтерську діяльність.
    Дякувати героям ЗСУ – це прояв поваги до людей, які ризикують своїм життям заради нашого благополуччя. Вони забезпечують мир та безпеку нашої країни, що є надзвичайно важливим для забезпечення спокою та розвитку.
    Патріотичні, вмотивовані, сильні духом – це про студентів ВНАУ!
    Наша справа – робити все від себе залежне, щоб пришвидшувати перемогу!
    Любіть Україну! Всім серцем любіть….
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 67 

    головна intranet   головна internet