Центр практичної підготовки та виробництва


  ГОЛОВНА  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ПІДРОЗДІЛ  |

    ПРО ПІДРОЗДІЛ

КОНТАКТИ
21008,м. Вінниця, вул. Сонячна,3,
тел./факс (0432) 57-43-90, тел. 57-45-90
E-mail: pkti-vnau@ukr.net www. vpkti.vn.ua

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg
Науково-дослідний проектно-конструкторський технологічний інститут Вінницького національного аграрного університету заснований в 1961 році.
До складу інституту входять наукові підрозділи, виробництво, монтажно-налагоджувальна дільниця, які можуть виконувати наступні види науково-технічних робіт:
- дослідно-конструкторські роботи для різних галузей харчової і переробної промисловості;
- розробка і виготовлення технологічного і нестандартизованого устаткування, засобів механізації технологічних процесів і ПРТС робіт;
- розробка і виготовлення систем контролю і автоматизації технологічних процесів. ------ виготовлення електричних щитів і пультів автоматизації.
- постачання, монтаж і пусконалагоджувальні роботи.
В результаті виконання дослідно-конструкторських робіт створені потоково-механізовані лінії виробництва цукерок типу "Стріла", "Метеорит", лінія виробництва формового мармеладу, лінія виробництва соломки, технологічне устаткування для кондитерської, масложирової, макаронної, консервної, хлібопекарської промисловості і інших галузей, а також устаткування для механізації навантажувально-розвантажувальних і складських робіт. Це обладнання виготовляється виробництвом інституту. З обладнанням надається експлуатаційна документація.
головна intranet   головна internet