Кафедра Аграрного менеджменту та маркетингу


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    Мазур Анатолій Григорович

КОНТАКТИ

Завідувач кафедри:

д.е.н., професор Логоша Роман Васильович

Наша адреса:
вул.Пирогова 3 (корп.№5, 2 поверх, каб.523)

Аудиторний фонд: 541, 543, 551, 557, 528

Email: kaf.agr.men@gmail.com
Телефон (0432) 65-63-68

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg
E-mail: agmen@vsau.org
Фото
  • Біографічні дані: Народився у 1948 році. У 1975 році закінчив Вінницький державний педагогічний університет за спеціальністю «Вчитель російської мови і літератури»” (диплом з відзнакою РВ № 068697). В 1983 році закінчив Київський інститут народного господарства за спеціальністю «Економіст» (ІВ-1 №199269).
    Після закінчення університету працював учителем російської мови і літератури в Клебанській середній школі с. Клебань Тульчинського району. У 1988 році поступив до аспірантури Науково-дослідного економічного інституту Мінекономіки України.
    Дисертацію захистив в жовтні 1991 року у спеціалізованій вченій раді Науково-дослідного економічного інституту Мінекономіки України і рішенням присуджено науковий ступінь кандидата економічних наук (КД №061948).
    Мазура А.Г. у 1992 році зараховано на посаду асистента кафедри управління в сільському господарстві. В 1993 році він був переведений на посаду старшого викладача цієї кафедри.
    З 1995 року по 1998 р. – доцент кафедри управління в сільському господарстві Вінницького державного сільськогосподарського інституту.
    У 1997 році присвоєно вчене звання доцента кафедри менеджменту АПК (нині кафедра аграрного менеджменту). Номер атестата ДЦ АР №005076.
    З 1999 р. по 2000 р. – був призначений виконувачем обов’язків декана економічного факультету.
    З 2000 року по 2002 р. – доцент, завідувач кафедри менеджменту АПК, декан економічного факультету Вінницького державного аграрного університету.
    В 2002 році рішенням спеціалізованої вченої Ради по вивченню продуктивних сил України НАН України на підставі прилюдного захисту дисертації на тему «Методологічні проблеми трансформації управління комплексним соціально-економічним розвитком регіонів в перехідний період» Мазуру Анатолію Григоровичу присуджено науковий ступінь доктора економічних наук за спеціальністю «Розміщення продуктивних сил і регіональна економіка». Номер диплома ДД №002795
    З початку 2003 року виконувач обов’язків професора, завідувач кафедри менеджменту АПК, декан економічного факультету Вінницького державного аграрного університету. До кінця року переведений на посаду професора кафедри менеджменту АПК, в зв’язку з отриманням диплома доктора економічних наук (ДД №002795)
    З 2004 року і до теперішнього часу – декан факультету менеджменту, професор, завідувач кафедри аграрного менеджменту.
  • Науковий напрямок: Доктор економічних наук, професор – автор близько 150-ти наукових праць. Загальний обсяг публікації становить понад 180 умовн. друк. аркушів. Сфера його наукових інтересів - регіональна економіка, еволюція регіональних економічних систем, просторова організація територіальних одиниць, проблематика їх глобалізації і регіоналізації економічних процесів, регіональна політика регіонального управління, трансформація економічного простору в умов в сучасних економічних реаліях, процеси міжрегіонального та транснаціонального співробітництва тощо. Професором Мазуром А.Г. та його аспірантами опубліковано близько 350 наукових праць, в т.ч. 17 монографій і навчальних посібників.
  • Портфоліо: За сумлінну науково-педагогічну працю неодноразово нагороджений почесними грамотами Міністерством аграрної політики, трудовою відзнакою «Знак пошани» та ін.
    2010 року за вагомий особистий внесок у розвиток аграрної науки і освіти, підготовку кваліфікованих кадрів для аграрного комплексу, багаторічну плідну науково-педагогічну діяльність та високий професіоналізм нагороджений Грамотою Верховної Ради України.
  • Наукових публікацій: 7
  • Розроблені НМКД
  • Хобі: Спорт
  • Персональний сайт у "Спільноті ВНАУ"
  • Контакти: anatoliymazur@vsau.vin.ua JID, email - anatoliymazur@vsau.vin.ua
  • Відвідувань персонального кабінету: не зафіксовано

головна intranet   головна internet