Кафедра Аграрного менеджменту та маркетингу


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Завідувач кафедри:

д.е.н., професор Логоша Роман Васильович

Наша адреса:
вул.Пирогова 3 (корп.№5, 2 поверх, каб.523)

Аудиторний фонд: 541, 543, 551, 557, 528

Email: kaf.agr.men@gmail.com
Телефон (0432) 65-63-68

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg
E-mail: agmen@vsau.org

  • 2024-04-22 22:12:55 опублік. Кубай Оксана Григорівна

    Фото 22 квітня 2024 року на факультеті менеджменту та права відбулася зустріч з відповідальним секретарем приймальної комісії Раїсою ЛЕНДЕЛ. Щоб отримати важливу та необхідну інформацію щодо умов вступної компанії 2024 у зустрічі взяли участь здобувачі вищої освіти четвертих та пʼятих курсів денної та заочної форми навчання усіх спеціальностей факультету: 073 Менеджмент, 081 Право, 281 Публічне управління та адміністрування, 075 Маркетинг. Під час заходу було розглянуто різні аспекти вступу до магістратури у 2024 році, включаючи умови прийому, вимоги, необхідні документи та дедлайни вступу. Раїса ЛЕНДЕЛ також провела консультації щодо важливих етапів та надала корисні поради щодо успішного проходження вступної кампанії. Студенти також отримали оголошення щодо вступу, які стануть важливим інструментом для подання документів, реєстрації електронних кабінетів та складання вступних іспитів. Такі зустрічі є черговим важливим кроком у досягненні майбутніх кар`єрних цілей для здобувачів вищої освіти та успішного вступу до магістратури! Бажаємо успіхів! Адреса та контакти приймальної комісії розміщені на сайті Вінницького національного аграрного університету. Чекаємо!!!
  • 2024-04-20 09:29:11 опублік. Кубай Оксана Григорівна

    Фото 19 квітня 2024 року на факультеті менеджменту та права відбулась зустріч з Дмитром КРАСИЛЕНКОМ, який є стейкхолдером факультету та займає посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Бершадської міської ради.
    Гостьова лекція-зустріч на тему «Самореалізація та сучасні виклики майбутнього» була підготовлена для здобувачів вищої освіти спеціальностей 281 Публічне управління та адміністрування, 073 Менеджмент, 081 Право.
    Під час лекції Дмитро КРАСИЛЕНКО розповів про поточну ситуацію у сфері публічного управління та адміністрування на місцевому рівні, окреслив основні виклики, з якими стикається сьогодні молодь, а також поділився баченням перспектив розвитку напряму своєї роботи у найближчому та майбутньому часі.
    Захід відбувся у очному форматі. Дмитро КРАСИЛЕНКО спілкувався зі студентами, проводив опитування та ділився власним досвідом!
    Після лекції була організована сесія запитань-відповідей, під час якої слухачі мали змогу поставити свої запитання доповідачеві. Такі лекції є традицією на факультеті менеджменту та права, де здобувачі вищої освіти мають можливість отримати знання з досвіду практиків та набути професійних навиків, які роблять їх на ринку праці конкурентоспроможними! Дякуємо керівництву ВНАУ за сприяння проведенню таких зустрічей та надану студентам можливість отримати знання для подальшого розвитку!
  • 2024-04-17 08:52:15 опублік. Кубай Оксана Григорівна

    Фото 16 квітня 2024 року відбулася кураторська година у групі 31-МН (куратор групи к.е.н., доцент кафедри аграрного менеджменту та маркетингу Кубай О. Г.), присвячена Всесвітньому дню мистецтва та Міжнародному дню культури, які щороку 15 квітня Україна відзначає разом з цивілізованим світом. Ці свята нерозривно пов`язані між собою, адже культурна спадщина – це фізична пам`ять нації, її сукупний образ, історичний доказ її існування, які формують її ідентичність, за які століттями бореться український народ. Також було підведено підсумки атестаційного тижня та розглянуто поточні питання.
  • 2024-04-16 16:47:16 опублік. Трапаідзе Софія Мурадівна

    Фото У вівторок 16.04.2024 року в аудиторії №513 на 1 парі в групі 31-МАРК, відбулося відкрите лекційне заняття старшого викладача кафедри аграрного менеджменту та маркетингу факультету менеджменту та права Трапаідзе Софії Мурадівни з дисципліни «Маркетингова комунікаційна політика». Тема лекційного заняття: «Стимулювання збуту й особливості його використання».
  • 2024-04-16 15:43:44 опублік. Кубай Оксана Григорівна

    Фото 16 квітня 2024 року на факультеті менеджменту та права відбулася гостьова лекція на тему «Ефективне управління комунікаціями», яку провів кандидат економічних наук, професор, професор кафедри менеджменту ім. І.А. Маркіної Полтавського державного аграрного університету Зось-Кіор Микола Валерійович для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент. Гостьова лекція була проведена з використанням платформи Zoom. Представлений матеріал доповнювався цікавою і змістовною мультимедійною презентацією. Лекція була насиченою та викликала жвавий інтерес у слухачів. Високий професіоналізм, педагогічна майстерність, компетентність і активність лектора викликали позитивні враження, зацікавленість, відповідну розумову й поведінкову реакцію присутніх. Слухачі мали змогу задати питання, висловити свої думки, отримати відповіді, а також зробити змістовні висновки. Активність здобувачів вищої освіти, їхня зацікавленість у таких зустрічах мотивує колектив факультету менеджменту та права продовжувати практику проведення таких лекцій у Вінницькому національному аграрному університеті та відвідування таких гостьових лекцій в інших закладах освіти.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 68 

    головна intranet   головна internet