The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 11917
Title: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів фахового спрямування: галузь знань 18 «Виробництво та технології»; спеці а- льність 181 «Харчові технології» денно ї та
Authors: Фіалковська Л.В.
Keywords: технологія, якість, продукція
Date of publication: 2016-10-26 11:27:56
Last changes: 2016-10-26 11:27:56
Year of publication: 2016
Summary: Перед переробною і харчовою промисловістю стоїть завдання підвищення якості продукції, а також розробка та впровадження ресурсоі енергозберігаючих технологій і технологічного обладнання, покращення санітарно-гігієнічних
умов виробництва, техніки безпеки, послідовне скорочення застосування ручної і важкої фізичної праці, а також використання нових конструкційних мат
еріалів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/11917.pdf
Publication type: Методичні вказівки
Publication: для студентів ХТІ
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 11917.pdf Size : 2149646 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska