id: 4841
Title: Консистенція сирів із наповнювачами
Authors: О. Й. Цісарик, К. І. Шліхта, Л. Я. Мусій
Keywords: сир, наповнювачі,консистенція, реологічні показники
Date of publication: 2012-07-31 12:23:19
Last changes: 2013-09-05 10:48:21
Year of publication: 2012
Summary: Проаналізовано вплив внесення наповнювачів білкової природи (йогуртового і пряженого молока) на консистенцію сирів, в тому числі й на реологічні властивості, у порівнянні з сиром Сметанковий. Встановлено, що внесення вказаних наповнювачів спричиняє зміну реологічних властивостей – сири набувають меншої твердості та міцності і вищої еластичності порівняно з сиром Сметанковий.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/4841.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2012. Випуск 4(62)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 4841.pdf Size : 358232 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|