id: 3838
Назва: Якість м"яса курчат-бройлерів за дії пробіотика "Ентеро-актив"
Автори: Ю. М. Подолян, Г. М. Огороднійчук
Ключові слова: пробіотична добавка, курчата-бройлери, пробіотик "Ентеро-актив"
Дата публікації: 2012-01-30 13:58:59
Останні зміни: 2012-01-30 13:58:59
Рік видання: 2012
Аннотація: Виявлено, що додаткове споживання пробіотичної добавки курчатами-бройлерами справляє позитивний вплив на фізико-хімічні властивості грудних та стегнових м’язів. Слід відзначити, що м"ясо птиці за дії пробіотика більш соковите, ніжне та дієтичне. Таким чином, використання досліджуваного препарату дає змогу одержати якісну та безпечну продукцію птахівництва.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/3838.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: 440 Вінниця
Розташовується в колекціях : Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва. Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції/ Конференції/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 3838.pdf Розмір : 243102 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний
| |
|
|