КОД |
НАЗВА ВИДАННЯ |
АВТОР(и) |
ВИД |
РІК |
РЕЙТ |
35597 |
Спектральний аналізатор складу біогазу |
Гончарук І.В., Граняк В.Ф., Токарчук О.А., Токарчук Д.М. Полєвода Ю.А. |
Пнк |
2024 |
7 |
35596 |
Технологія поводження з сільськогосподарськими відходами в умовах ТОВ «Подільська Січ» |
Олександр Вовкодав |
Др20 |
2024 |
2 |
35595 |
Теоретико-методологічні засади екологізації сільськогосподарського виробництва |
Красносельська А.А. |
Сун |
2023 |
6 |
35594 |
Понятійно-термінологічний апарат екологізації сільськогосподарського виробництва |
Красносельська А.А. |
Сун |
2023 |
6 |
35593 |
Інвестиційна складова розвитку сільських територій України |
Вдовенко Л.О., Тітов Д.В., Герасимчук В.Г. |
Сун |
2023 |
5 |
35592 |
Господарсько-біологічна оцінка сортів солодкого перцю в умовах відкритого ґрунту |
Вдовенко С.А., Швидкий П.А. |
Сун |
2023 |
5 |
35591 |
Урожайність і якість сортів бульб картоплі залежно від технологічних прийомів вирощування |
Миронова Г.В. |
Сун |
2023 |
10 |
35590 |
Influence of predecessors on the formation of individual productivity of spring triticale varieties |
Pelekh L.V. |
Сун |
2023 |
6 |
35589 |
. Біологічна азотфіксація, як спосіб підвищення врожайності сої |
Забарна Т.А. Черешнюк В.В. |
Сун |
2023 |
5 |
35588 |
Development of technology of cooked sausages with a changed fatty acid composition for military personnel in the Armed Forces of Ukraine |
Savinok O., Novgorodska N., Ovsienko S. |
СSc |
2023 |
7 |
35587 |
Урочище “Княгиня” як осередок збереження фіторізноманіття Східного Поділля |
Мудрак О.В., Березовська Р.Л., Мудрак Г.В. |
Сун |
2023 |
5 |
35586 |
Вплив складу кальцієвої суміші в раціоні харчування на ріст і розвиток равликів |
Ткачук О.П., Левчук О.В., Крижанівський В.В. |
Сун |
2024 |
5 |
35585 |
Economic and ecological issues of agro-industrial development |
Popovych O., Stepanenko T., Didukh S., Odnorog M., Krasnoselska A. |
СWeof |
2023 |
9 |
35584 |
The usage of the elemental base of the vibratory mill with the spatial circulation movement of material to create drying rig |
Kaletnik H., Solona O., Kotov B., Stepanenko S., Shvydia V., Kalinichenko R., Tverdokhlib I., Polievoda Y. |
СWeof |
2024 |
11 |
35583 |
Оцінка ефективності підготовки питних вод ДП «Іллінціводоканал» м. Іллінці |
Наталія ВУС |
Др20 |
2024 |
1 |
35582 |
Conditions of performing oral immunization of wild carnivores during the period of marital state |
Paladiychuk O. |
Суз |
2024 |
22 |
35581 |
Оцінка екологічного стану поверхневих вод річки Південний Буг у межах Вінницького району |
Єлизавета Макарова |
Др20 |
2024 |
4 |
35580 |
Investigation of the influence of cryopowders “Broccoli” and “Laminaria” on quality parameters of cheese masses of different fat |
Hachak Y., Slyvka N., Gutyj B., Vavrysevych J., Sobolev A., Bushueva I., Samura T., Paladiychuk O., Savchuk L., Pikhtirova A. |
Суз |
2019 |
22 |
35579 |
Експрес метод визначення моментних характеристик асинхронних електродвигунів |
Граняк В.Ф., Кожушко О.В. |
Сун |
2023 |
19 |
35578 |
The share of sunflower in the structure of cultivated areas of Ukraine in pre-war and wartime |
Kysylchuk A., Zakharchenko E., Rudska N., Bolshakov Y., Kriuchko L., Berdin S., Hlupak Z., Burko L., Tkachenko R., Hnitetskyi M., Zubko O. |
СWeof |
2024 |
32 |
35577 |
Soybean Productivity in the Forest-Steppe of Ukraine under Ecologization of Cultivation Technology |
Tkachuk O., Pantsyreva H., Kupchuk I., Volynets Y. |
СSc |
2024 |
31 |
35575 |
Управління ризиками господарської діяльності підприємства та шляхи їх зниження |
Балдинюк В.М. |
Сун |
2023 |
30 |
35573 |
Детермінанти впливу екологічної складової у розвитку підприємств м’ясопродуктового підкомплексу в умовах євроінтеграційних процесів |
Болтовська Л.Л. |
Сун |
2024 |
33 |
35572 |
Особливості функціонування та актуальні напрямки розвитку м’ясопродуктового підкомплексу в Україні |
Болтовська Л.Л. |
Сун |
2024 |
32 |