Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Т)
Cеместр: 7

Назва предметуВикладачКафедра
1Технологія виробництва молока і яловичини Скоромна Оксана ІванівнаВінницький національний аграрний університет
2Технологія переробки продукції тваринництва Новгородська Надія ВолодимирівнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
3Профілактика хвороб тварин Фаріонік Тарас ВолодимировичКафедра Ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи
4 Калетнік Григорій МиколайовичВінницький національний аграрний університет
5Аграрна політика та земельні відносини Балдинюк Василь МихайловичКафедра Адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії
6Стандартизація та оцінка якості продукції тваринництва Берник Ірина МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
7Організація виробничих процесів у тваринництві Гарбар Жанна ВолодимирівнаКафедра Аграрного менеджменту та маркетингу