Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Т)
Cеместр: 6

Назва предметуВикладачКафедра
1Технологія виробництва молока і яловичини Скоромна Оксана ІванівнаВінницький національний аграрний університет
2Стандартизація та оцінка якості продукції тваринництва Берник Ірина МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
3Технологія виробництва продукції аквакультури Главатчук Віта АнатоліївнаКафедра Технології розведння, виробництва та переробки продукції дрібних тварин
4Біотехнологія Главатчук Віта АнатоліївнаКафедра Технології розведння, виробництва та переробки продукції дрібних тварин
5Технологія виробництва продукції бджільництва Разанова Олена ПетрівнаКафедра Технології виробництва та переробки продукції тваринництва
6Технологія відтворення тварин Побережець Юлія МиколаївнаКафедра Технології розведння, виробництва та переробки продукції дрібних тварин