Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Т)
Cеместр: 10

Назва предметуВикладачКафедра
1Новітні системи та способи переробки продукції тваринництва Коляновська Людмила МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
2Спеціалізоване м'ясне скотарство Скоромна Оксана ІванівнаВінницький національний аграрний університет
3Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин Чудак Роман АндрійовичКафедра Технології розведння, виробництва та переробки продукції дрібних тварин
4Живлення тварин та якість кормів Побережець Юлія МиколаївнаКафедра Технології розведння, виробництва та переробки продукції дрібних тварин
5Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва Разанова Олена ПетрівнаКафедра Технології виробництва та переробки продукції тваринництва
6Критерії оцінювання звіту з виробничої практики та кваліфікаційної роботи Огороднічук Галина МихайлівнаКафедра Технології розведння, виробництва та переробки продукції дрібних тварин