Спеціальність: Харчові технології (ХТ)
Cеместр: 5

Назва предметуВикладачКафедра
1Технологія консервування плодів та овочів Новгородська Надія ВолодимирівнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
2Менеджмент харчових і переробних підприємств з основами підприємництва Коваль Наталія ІванівнаКафедра Обліку і оподаткування
3Технологія цукрового виробництва Паламарчук Віталій ДмитровичКафедра Рослинництва та садівництва
4Технологічне обладнання галузі з основами теплохолодотехніки Бурлака Сергій АндрійовичНаукова тематика
5Технологія жирів та жирозамінників Коляновська Людмила МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій