Спеціальність: Готельно-ресторанна справа (ГРС)
Cеместр: 4

Назва предметуВикладачКафедра
1Технологія продукції ресторанного господарства Овсієнко Світлана МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
2Навчальна практика Захарова Тетяна ВікторівнаКафедра Бізнесу та сфери обслуговування
3Інфраструктура готельного і ресторанного господарства Табенська Оксана ІгорівнаКафедра Бізнесу та сфери обслуговування
4Організація ресторанного господарства Табенська Оксана ІгорівнаКафедра Бізнесу та сфери обслуговування
5Іноземна мова Ковальова Катерина ВікторівнаКафедра Української та іноземних мов
6Гастротуризм Табенська Оксана ІгорівнаКафедра Бізнесу та сфери обслуговування