Спеціальність: Харчові технології (ХТ)
Cеместр: 3

Назва предметуВикладачКафедра
1Основи фізіології і гігієни харчування Овсієнко Світлана МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
2Фізичне виховання Перепелиця Максим Олександрович
3Гігієна і санітарія харчових підприємств Соломон Алла МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
4Органічна та аналітична хімія Морозова Любов ПетрівнаКафедра Технології розведення, виробництва та переробки продукції дрібних тварин
5Загальна та неорганічна хімія Морозова Любов ПетрівнаКафедра Технології розведення, виробництва та переробки продукції дрібних тварин
6Іноземна мова Волошина Оксана ВолодимирівнаКафедра Української та іноземних мов
7Контроль якості та безпеки продукції харчової галузі Руденко Ірина Анатоліївна
8Інженерна та комп`ютерна графіка Джеджула Олена МихайлівнаКафедра Математики, фізики та комп`ютерних технологій
9Етнічна кухня Коляновська Людмила МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
10Технології ресторанної продукції Овсієнко Світлана МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій