Спеціальність:
Харчові технології (ХТ)
Cеместр:
3
№
Назва предмету
Викладач
Кафедра
1
Основи фізіології і гігієни харчування
Овсієнко Світлана Миколаївна
Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
2
Фізичне виховання
Перепелиця Максим Олександрович
3
Гігієна і санітарія харчових підприємств
Соломон Алла Миколаївна
Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
4
Органічна та аналітична хімія
Морозова Любов Петрівна
Кафедра Технології розведення, виробництва та переробки продукції дрібних тварин
5
Загальна та неорганічна хімія
Морозова Любов Петрівна
Кафедра Технології розведення, виробництва та переробки продукції дрібних тварин
6
Іноземна мова
Волошина Оксана Володимирівна
Кафедра Української та іноземних мов
7
Контроль якості та безпеки продукції харчової галузі
Руденко Ірина Анатоліївна
8
Інженерна та комп`ютерна графіка
Джеджула Олена Михайлівна
Кафедра Математики, фізики та комп`ютерних технологій
9
Етнічна кухня
Коляновська Людмила Миколаївна
Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
10
Технології ресторанної продукції
Овсієнко Світлана Миколаївна
Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій