Спеціальність: Харчові технології (ХТ)
Cеместр: 10

Назва предметуВикладачКафедра
1Цифрові технології в харчові промисловості Зозуляк Ігор АнатолійовичКафедра Охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві
2Мікробіологічні процеси в технології харчових продуктів Соломон Алла МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
3Інноваційні технології в галузі Новгородська Надія ВолодимирівнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
4Інноваційні технології зберігання сировини та харчових продуктів Овсієнко Світлана МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
5Методологія наукових досліджень в харчовій галузі з основами інтелектуальної власності Соломон Алла МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій