№ | Назва предмету | Викладач | Кафедра |
---|---|---|---|
1 | Цифрові технології в харчові промисловості | Зозуляк Ігор Анатолійович | Кафедра Охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві |
2 | Мікробіологічні процеси в технології харчових продуктів | Соломон Алла Миколаївна | Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій |
3 | Інноваційні технології в галузі | Новгородська Надія Володимирівна | Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій |
4 | Інноваційні технології зберігання сировини та харчових продуктів | Овсієнко Світлана Миколаївна | Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій |
5 | Методологія наукових досліджень в харчовій галузі з основами інтелектуальної власності | Соломон Алла Миколаївна | Кафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій |