Спеціальність: Харчові технології (ХТ)
Cеместр: 1

Назва предметуВикладачКафедра
1 Холод Інна ВолодимирівнаКафедра Української та іноземних мов
2Філософія Макаров Зоріслав ЮрійовичКафедра Історії України та філософії
3Охорона праці та безпека життєдіяльності Твердохліб Ігор ВікторовичКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
4Загальна та неорганічна хімія Морозова Любов ПетрівнаКафедра Технології розведення, виробництва та переробки продукції дрібних тварин
5Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва Шевченко Наталія ВасилівнаКафедра Рослинництва та садівництва
6Харчові добавки Овсієнко Світлана МиколаївнаКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
7Інформаційні технології Чіков Ілля АнатолійовичНаукова тематика
8Основи харчових виробництв Полєвода Юрій АліковичКафедра Біоінженерії, біо- та харчових технологій
9Іноземна мова Можаровська Олена ЕдуардівнаКафедра Української та іноземних мов