Спеціальність: Харчові технології та інженерія (заочн.)
Семестр: 1
Предмет: Технологія переробки молока

Фото
Викладач:
Новаленко Ніна Онисимівна
Список методичної літератури  

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.

Тести до виконання курсу

Код. Назва тесту Пит./Вик.
1Технологія МіМП. Тема1. Технологія питного молока і вершків. 0/0
2Технологія МіМП. Тема 2.Технологія кисломолочних напоїв. 0/0
3Технологія МіМП. Тема №3. Технологія кисломолочних сирів та сметани. 15/0
4ТМіМП. Тема №4. Технологія масла. 0/0
5ТМіМП. Тема №5. Технологія сиру. 0/0
6ТМіМП. Тема №6. Технологія молочних консервів. 0/0
7ТМіМП. Дитячі молочні продукти. 114.0/0
8ТМіМП. Технологія морозива. 113.0/0
9ТМіМП. технологія казеїну. 114.0/0

Література в бібліотеці університету (21 найменувань)

Докладно