Спеціальність:
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр:
8
Предмет:
Технологія виробництва молока і яловичини
Викладач:
Скоромна Оксана Іванівна
Список методичної літератури
18
1
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
80531
Практичні роботи з ТВМіЯ пр
Скоромна О.І.
84
81738
Контрольні запитання ТВМЯ
Скоромна О.І.
13
87674
Практична робота 9
Скоромна О.І.
8
87675
Практична робота 10
Скоромна О.І.
6
87676
Практична робота 11
Скоромна О.І.
6
87677
Практична робота 12
Скоромна О.І.
3
87679
Практична робота 13
Скоромна О.І.
1
87680
Практична робота 14
Скоромна О.І.
1
87681
Практична робота 15
Скоромна О.І.
1
87682
Практична робота 16
Скоромна О.І.
0
87683
Практична робота 17
Скоромна О.І.
0
87684
Практична робота 18
Скоромна О.І.
0
87685
Практична робота 19
Скоромна О.І.
0
87686
Практична робота 20
Скоромна О.І.
0
87687
Практична робота 21
Скоромна О.І.
0
87688
Практична робота 22
Скоромна О.І.
0
87689
Практична робота 23
Скоромна О.І.
0
87690
Практична робота 24
Скоромна О.І.
0
87691
Практична робота 25
Скоромна О.І.
0
87692
Практична робота 26
Скоромна О.І.
0
87693
Практична робота 27
Скоромна О.І.
1
87694
Практична робота 28
Скоромна О.І.
1
87666
Практична робота 1
Скоромна О.І.
6
87667
Практична робота 2
Скоромна О.І.
2
87668
Практична робота 3
Скоромна О.І.
2
87669
Практична робота 4
Скоромна О.І.
5
87670
Практична робота 5
Скоромна О.І.
7
87671
Практична робота 6
Скоромна О.І.
5
87672
Практична робота 7
Скоромна О.І.
6
87673
Практична робота 8
Скоромна О.І.
5
89841
Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Техно
Скоромна О.І.
25
97416
Методичні вказівки до виконання практичних та самостійної робіт студентами заочної форми навчання за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Скоромна О.І.
7
97643
Лекції ворд
Скоромна О.І.
34
98385
Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), 20 Аграрні науки і продовольство, спеціальність 204 Техно
Скоромна О.І.
21
98386
Програма дисципліни
Скоромна О.І.
4
105708
Лекція 1. Історія та стан скот в Україні
Скоромна О.І.
7
105709
Лекція 2. Завдання та розвиток скот в Вінниц обл і Україні
Скоромна О.І.
3
105710
Лекція 3. Типи господарств по виробництву молока і яловичини
Скоромна О.І.
6
105711
Лекція 4. Біологічні та господ особлив ВРХ
Скоромна О.І.
3
105712
Лекція 5. Етологія та конституція ВРХ
Скоромна О.І.
3
105713
Лекція 6. Лактаційна крива
Скоромна О.І.
4
105714
Лекція 7. Зоотехнічні основи відтворення
Скоромна О.І.
4
105715
Лекція 9. Фактори що впливають на молочну продуктивність
Скоромна О.І.
6
105718
Лекція 10. М`ясна продуктивність
Скоромна О.І.
5
105719
Лекція 13. Промислові інтес. технології в молочному скотарстві
Скоромна О.І.
5
105720
Лекція 12. Спеціалізовані м`ясні породи
Скоромна О.І.
7
105721
Лекція 14. Особливості цехової технології вир-ва молока
Скоромна О.І.
5
105722
Лекція 15. Роздій корів. Доїння корів та перв обробка молока
Скоромна О.І.
15
105723
Лекція 16. Організація годівлі дійних корів
Скоромна О.І.
11
105724
Лекція 17. Заготівля, приготування та режим годівлі ВРХ нова
Скоромна О.І.
3
105725
Лекція 18. Способи утримання великої рогатої худоби
Скоромна О.І.
2
105726
Лекція 19. Особливості вирощування молодняку в молочний період
Скоромна О.І.
2
105727
Лекція 20. Виробництво ялович в мясному скот
Скоромна О.І.
2
105728
Лекція 21. Організація відтворення стада мясної худоби
Скоромна О.І.
3
105729
Лекція 22. Стреси та їх вплив на пр. Попередження стрес яв.
Скоромна О.І.
2
105730
Лекція 23. Новітні технології в скотарстві
Скоромна О.І.
2
106084
Лекція 8. Яловість неплідність та зоотехнічні заходи
Скоромна О.І.
3
106085
Лекція 11. Породи молочного та комбінованого
Скоромна О.І.
5
106100
РОБОЧА ПРОГРАМА
Скоромна О.І.
5
108099
СИЛАБУС
Скоромна О.І.
5
Тести до виконання курсу
Код.
Назва тесту
Пит./Вик.
1
Технологія вирробництва молока і яловичини. Іспит.
0/
0
Література в бібліотеці університету (26 найменувань)
Докладно