Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр: 7
Предмет: Технологія виробництва молока і яловичини

Фото
Викладач:
Скоромна Оксана Іванівна
Список методичної літератури 16 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
80531 Практичні роботи з ТВМіЯ пр Скоромна О.І. 51
81738 Контрольні запитання ТВМЯ Скоромна О.І. 10
97643 Лекції ворд Скоромна О.І. 3
98385 Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), 20 Аграрні науки і продовольство, спеціальність 204 Техно Скоромна О.І. 3
98390 Програма дисципліни Скоромна О.І. 0
98391 РОБОЧА ПРОГРАМА Скоромна О.І. 2
98392 СИЛАБУС Скоромна О.І. 1
98393 Технологія виробництва молока і яловичини. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Те Скоромна О.І. 2

Тести до виконання курсу

Код. Назва тесту Пит./Вик.
1Іспит. Технологія вирробництва молока і яловичини.370/12

Література в бібліотеці університету (26 найменувань)

Докладно