Спеціальність:
Харчові технології та інженерія
Семестр:
3
Предмет:
Іноземна мова
Викладач:
Горобець Алла Володимирівна
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
31638
English for the students of the speciality "Food Technologies". Методичні рекомендації для практичних занять з дисципліни «Іноземна мова» для студентів денної та заочної форм навч
Волошина О. В.
10
Презентація до теми 1. Agriculture. Its Origin and Development
Презентація до теми 2. Tea Tradition in the World
Конспект. Тема 2
Конспект. Тема 3
Конспект. Тема 1
Презентація до теми 3. Needs of Different Groups of People
Презентація до теми 4. Diet as a Whole
Конспект. ТЕма 4
Конспект. Тема 5-6
Презентація до теми 5-6. Our Food
Конспект. Тема 7
Презентація до теми 7. The Food Industry
Література в бібліотеці університету (5 найменувань)
Докладно