Спеціальність:
Харчові технології
Семестр:
6
Предмет:
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості
Викладач:
Коляновська Людмила Миколаївна
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
17748
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості. Програма навчальної дисципліни для здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології»
Берник І.М., Зозуляк О.В.
14
101925
СИЛАБУС. ТЕХНОЛОГІЯ ПОЛІСАХАРИДІВ ТА ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. 6 сем.
0
20817
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни для студентів напрямку підготовки 181 – Харчові технології, денної т
Берник І.М.
37
101974
ТЕХНОЛОГІЯ ПОЛІСАХАРИДІВ. 6 сем. РОБОЧА ПРОГРАМА
0
27551
Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості. Методичні вказівки для виконання практичних робіт з дисципліни cпеціальність 181 «Харчові технології» галузь знань 18 «Вир
Берник І.М., Бондар М.М.
36
102200
Тема 6. Технологія пектину і пектинових продуктів
22
102199
Тема 5. Пектин: будова, класифікація, фізичні та хімічні властивості
27
102197
Тема 3. Технологія крохмалю
39
102198
Тема 4. Технології модифікованих крохмалів
44
102195
Тема 1. Загальні відомості про вуглеводи
56
102196
Тема 2. Характеристика полісахаридів
47
102201
Тема 7. Целюлоза та її похідні
26
102202
Тема 8. Камеді
17
102203
Тема 9. Полісахариди мікробіологічного походження
20
102204
Тема 10. Полісахариди з морських рослин
16
102205
Тема 11. Агар-агар
12
102206
Тема 12. Полісахариди тваринного походження
15
102207
Тема 13. Використання полісахаридів для формування реологічних та фізико-хімічних властивостей харчових продуктів
5
102208
ТЕХНОЛОГІЯ ПОЛІСАХАРИДІВ ТА ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Конспект лекцій
3
Література в бібліотеці університету (10 найменувань)
Докладно