Спеціальність: Харчові технології
Семестр: 7
Предмет: Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості

Фото
Викладач:
Коляновська Людмила Миколаївна
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
17748 Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості. Програма навчальної дисципліни для здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» Берник І.М., Зозуляк О.В. 14
20817 Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості. Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни для студентів напрямку підготовки 181 – Харчові технології, денної т Берник І.М. 37
101926 СИЛАБУС. ТЕХНОЛОГІЯ ПОЛІСАХАРИДІВ ТА ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. 7 сем. 1
27551 Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості. Методичні вказівки для виконання практичних робіт з дисципліни cпеціальність 181 «Харчові технології» галузь знань 18 «Вир Берник І.М., Бондар М.М. 36
101975 ТЕХНОЛОГІЯ ПОЛІСАХАРИДІВ 7 сем. РОБОЧА ПРОГРАМА 1
102200 Тема 6. Технологія пектину і пектинових продуктів 22
102199 Тема 5. Пектин: будова, класифікація, фізичні та хімічні властивості 27
102197 Тема 3. Технологія крохмалю 39
102198 Тема 4. Технології модифікованих крохмалів 44
102195 Тема 1. Загальні відомості про вуглеводи 56
102196 Тема 2. Характеристика полісахаридів 47
102201 Тема 7. Целюлоза та її похідні 26
102202 Тема 8. Камеді 17
102203 Тема 9. Полісахариди мікробіологічного походження 20
102204 Тема 10. Полісахариди з морських рослин 16
102205 Тема 11. Агар-агар 12
102206 Тема 12. Полісахариди тваринного походження 15
102207 Тема 13. Використання полісахаридів для формування реологічних та фізико-хімічних властивостей харчових продуктів 5
102208 ТЕХНОЛОГІЯ ПОЛІСАХАРИДІВ ТА ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Конспект лекцій 3

Література в бібліотеці університету (10 найменувань)

Докладно