Спеціальність: Харчові технології
Семестр: 5
Предмет: Технологія консервування плодів та овочів

Фото
Викладач:
Новгородська Надія Володимирівна
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
29523 Технологія консервування плодів та овочів. Методичні вказівки до практичних робіт. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 18 Виробництво та технології, спеціальність – 181 Новгородська Н.В 246
29524 Технологія консервування плодів та овочів. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 18 Виробництво та технології, спеціальність – 181 Харчові Новгородська Н.В 59
30466 Технологія консервування плодів та овочів. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та в Новгородська Н. В. 73
80148 ТКПО презентація ПЗ 3 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 59
80149 ТКПО презентація ПЗ 4 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 56
80150 ТКПО презентація ПЗ 5 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 57
80152 ТКПО презентація ПЗ 6 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 43
80153 ТКПО презентація ПЗ 7 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 50
80154 ТКПО презентація ПЗ 8 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 48
80156 ТКПО презентація ПЗ 9 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 42
98070 Робоча програма навчальної дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів». Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 18 «Виробництво та тех Новгородська Н.В. 27
98071 Силабус "Технологія консервування плодів та овочів" 14
103067 Технологія консервування плодів та овочів. Новгородська Н.В., Берник І.М. Овсієнко С.М., Коляновська Л.М. 36
103243 Конспект лекцій з дисциплін "Технологія консервування плодів та овочів" 140

Тести до виконання курсу

Код. Назва тесту Пит./Вик.
1Технологія консервування плодів та овочів. ІСПИТ.451/15

Література в бібліотеці університету (25 найменувань)

Докладно