Код. |
Назва видання |
Автор(и) |
Рейт. |
29523 |
Технологія консервування плодів та овочів. Методичні вказівки до практичних робіт. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 18 Виробництво та технології, спеціальність – 181 |
Новгородська Н.В |
246 |
29524 |
Технологія консервування плодів та овочів. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 18 Виробництво та технології, спеціальність – 181 Харчові |
Новгородська Н.В |
59 |
30466 |
Технологія консервування плодів та овочів. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та в |
Новгородська Н. В. |
73 |
80148 |
ТКПО презентація ПЗ 3 |
Новгородська Н.В., Овсієнко С.М |
59 |
80149 |
ТКПО презентація ПЗ 4 |
Новгородська Н.В., Овсієнко С.М |
56 |
80150 |
ТКПО презентація ПЗ 5 |
Новгородська Н.В., Овсієнко С.М |
57 |
80152 |
ТКПО презентація ПЗ 6 |
Новгородська Н.В., Овсієнко С.М |
43 |
80153 |
ТКПО презентація ПЗ 7 |
Новгородська Н.В., Овсієнко С.М |
50 |
80154 |
ТКПО презентація ПЗ 8 |
Новгородська Н.В., Овсієнко С.М |
48 |
80156 |
ТКПО презентація ПЗ 9 |
Новгородська Н.В., Овсієнко С.М |
42 |
98070 |
Робоча програма навчальної дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів». Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 18 «Виробництво та тех |
Новгородська Н.В. |
27 |
98071 |
Силабус "Технологія консервування плодів та овочів" |
|
14 |
103067 |
Технологія консервування плодів та овочів. |
Новгородська Н.В., Берник І.М. Овсієнко С.М., Коляновська Л.М. |
36 |
103243 |
Конспект лекцій з дисциплін "Технологія консервування плодів та овочів" |
|
140 |
Тести до виконання курсу
|
Код. |
Назва тесту |
|
Пит./Вик. |
1 | Технологія консервування плодів та овочів. ІСПИТ. | 451/15 |
Література в бібліотеці університету (25 найменувань)
| Докладно |