Спеціальність:
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр:
11
Предмет:
Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва
Викладач:
Соломон Алла Миколаївна
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
98408
СИЛАБУС
3
98410
Лекція 1. Значення переробки продукції. Методи та способи обробки продуктів. Вплив теплової обробки на складові частини і технологічні властивості продуктів.
3
98411
Лекція 2 Технології виробництва питного молока, вершків, морозива
2
98412
Лекція 3 Технології виробництва молочних консервів та дитячих молочних продуктів
1
98430
Лекція 4.Загальна характеристика м`ясної продуктивності забійних тварин.
1
98428
Лекція 5 Виробництво кисломолочних продуктів. Технології виробництва твердого сиру
2
98429
Лекція 6. Технології виробництва вершкового масла
3
98431
Лекція 7. Методи консервування м`яса, їх обґрунтування і значення. Технології ковбасних і шинкових виробів..
2
98432
Лекція 8. Головні напрямки впровадження ресурсозберігаючих технологій молочної продукції.
1
98433
Лекція 9 Головні напрямки впровадження ресурсозберігаючих технологій продукції яловичини
1
98434
Лекція 10. Шляхи впровадження ресурсозберігаючих технологій при переробці продукції тваринництва
2
98435
Лекція 11 Переваги та проблеми ресурсозберігаючих технологій переробки продукції тваринництва
3
98436
Лекція 12 Перспективи ресурсозберігаючих технологій переробки продукції тваринництва
2
98895
Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять
7
98896
. Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентів Галузь знань 20 Аграрні науки
3
98897
Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти – другий (магістерський), галузь знань - 20 Аграрні науки
Соломон А.М.
3