Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр: 11
Предмет: Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва

Фото
Викладач:
Соломон Алла Миколаївна
Список методичної літератури  

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
98408 СИЛАБУС 3
98410 Лекція 1. Значення переробки продукції. Методи та способи обробки продуктів. Вплив теплової обробки на складові частини і технологічні властивості продуктів. 3
98411 Лекція 2 Технології виробництва питного молока, вершків, морозива 2
98412 Лекція 3 Технології виробництва молочних консервів та дитячих молочних продуктів 1
98430 Лекція 4.Загальна характеристика м`ясної продуктивності забійних тварин. 1
98428 Лекція 5 Виробництво кисломолочних продуктів. Технології виробництва твердого сиру 2
98429 Лекція 6. Технології виробництва вершкового масла 3
98431 Лекція 7. Методи консервування м`яса, їх обґрунтування і значення. Технології ковбасних і шинкових виробів.. 2
98432 Лекція 8. Головні напрямки впровадження ресурсозберігаючих технологій молочної продукції. 1
98433 Лекція 9 Головні напрямки впровадження ресурсозберігаючих технологій продукції яловичини 1
98434 Лекція 10. Шляхи впровадження ресурсозберігаючих технологій при переробці продукції тваринництва 2
98435 Лекція 11 Переваги та проблеми ресурсозберігаючих технологій переробки продукції тваринництва 3
98436 Лекція 12 Перспективи ресурсозберігаючих технологій переробки продукції тваринництва 2
98895 Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних занять 7
98896 . Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентів Галузь знань 20 Аграрні науки 3
98897 Ресурсозберігаючі технології переробки продукції тваринництва. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти – другий (магістерський), галузь знань - 20 Аграрні науки Соломон А.М. 3