Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр: 9
Предмет: Методологія наукових досліджень

Фото
Викладач:
Чудак Роман Андрійович
Список методичної літератури  

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
98190 Програма дисципліни Чудак Р.А. 7
98177 СИЛАБУС Чудак Р.А. 3
98269 РОБОЧА ПРОГРАМА Чудак Р.А. 9
98191 ЛЕКЦІЯ 1. Основи методології науково дослідної діяльності Чудак Р.А. 3
98196 ЛЕКЦІЯ 2. Основні напрями наукових досліджень у зоотехнії Чудак Р.А. 2
98193 ЛЕКЦІЯ 3. Основні методичні прийоми постановки зоотехнічних експериментів Чудак Р.А. 0
98197 ЛЕКЦІЯ 4. Дослідження поживності і перетравності кормів та обміну речовин Чудак Р.А. 1
98198 ЛЕКЦІЯ 5. Дослідження м’ясної продуктивності великої рогатої худоби та свиней Чудак Р.А. 0
98200 ЛЕКЦІЯ 6. Дослідження м’ясної продуктивності овець та птиці Чудак Р.А. 0
98202 ЛЕКЦІЯ 7. Методологія оцінювання екстер’єрного типу великої рогатої худоби та вовнової продуктивності овець 0
98203 ЛЕКЦІЯ 8. Особливості постановки дослідів на сільськогосподарській птиці та конях Чудак Р.А. 1
98205 ЛЕКЦІЯ 9. Особливості постановки дослідів на рибі, бджолах, кролях та хутрових звірах Чудак Р.А. 0
98206 ЛЕКЦІЯ 10. Відбір біологічного матеріалу для досліджень та правила роботи з тваринами Чудак Р.А. 2
98208 ЛЕКЦІЯ 11. Теоретична розробка і планування експериментальних досліджень та науковий звіт Чудак Р.А. 0
98210 ЛЕКЦІЯ 12. Основи академічної доброчесності Чудак Р.А. 1
98219 Методологія наукових досліджень. Робочий зошит для практичних занять. Для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство. Спеціальніс Чудак Р.А. 10
98220 Методологія наукових досліджень. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти. Галузь знань 20 Аграрні науки та продово Чудак Р.А. 7
99303 Конспект лекцій Чудак Р.А. 4
99304 Тестові завдання Чудак Р.А. 2

Література в бібліотеці університету (1 найменувань)

Докладно