Спеціальність:
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр:
11
Предмет:
Біохімія продуктів тваринництва
Викладач:
Єрмішев Олег В`ячеславович
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
98425
СИЛАБУС навчальної дисципліни Біохімія продуктів тваринництва
Єрмішев О.В.
3
98426
Тестові білети на залік Біохімія продуктів тваринництва
Єрмішев О.В.
1
99200
Робоча програма навчальної дисципліни «Біохімія продуктів тваринництва». Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 «Техно
Єрмішев О.В.
4
99201
Біохімія продуктів тваринництва. Методичні вказівки для практичних занять та самостійної роботи студентів денної та заочної форм навчання. Рівень вищої освіти – другий (магістерський), галу
Єрмішев О.В., Морозова Л.П.
2
99242
Лекція 1. Предмет та методи біологічної хімії
2
99243
Лекція 2. Біохімія вуглеводів
1
99244
Лекція 3. Біохімія ліпідів
2
99245
Лекція 4. Біохімія білків
1
99246
Лекція 5. Біохімія ферментів
1
99247
Лекція 6. Водний обмін
2
99248
Лекція 7. Біохімія мінеральних елементів
1
99249
Лекція 8. Біохімія вітамінів
1
99250
Лекція 9. Біохімія крові
1
99251
Лекція 10. Біохімія печінки, нирок і сечі
1
99252
Лекція 11. Біохімія мяса
1
99254
Ленкція 12. Біохімія молока та яєць
1
99325
Програма дисципліни "Біохімія продуктів тваринництва"
Єрмішев О.В., Морозова Л.П.
1
99597
Конспект лекцій
Єрмішев О.В.
5
99598
Робоча програма
Єрмішев О.В.
4