Спеціальність: Харчові технології
Семестр: 9
Предмет: Міжнародна продовольча безпека

Фото
Викладач:
Соломон Алла Миколаївна
Список методичної літератури  

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
80281 Тема 4. Міжнародна і європейська діяльність України в області стандартизації. 3
80282 Тема 5. Найважливіші стандарти на продукти харчування у ЄС. 5
80283 Тема 6. Сутність і зміст сертифікації. 2
80284 Тема 7. Вимоги до органів з сертифікації продукції і систем якості та порядок їх акредитації. 2
80285 Тема 8. Загальні правила, схеми та порядок проведення сертифікації. 2
80881 Тема 1. Якість і безпека продовольчої сировини і харчових продуктів. Алла Соломон 7
80884 Тема 2. Класифікація шкідливих компонентів їжі і базисні регламенти оцінки безпеки харчової продукції. Алла Соломон 8
80975 Конспект лекцій МПБ А.М. Соломон 9
81077 Тема 3. Природні токсичні компоненти. Речовини із вираженою фармакологічною дією та речовини із нових джерел харчування. Алла Соломон 3
99217 Робоча програма навчальної дисципліни «Міжнародна продовольча безпека». А.М. Соломон 3
99218 Міжнародна продовольча безпека». Програма навчальної дисципліни. А.М. Соломон 3
99219 «Міжнародна продовольча безпека». Методичні вказівки до виконання практичних робіт А.М. Соломон 3
99220 «Міжнародна продовольча безпека». Методичні вказівки до виконання самостійної роботи А.М. Соломон 3
99221 Силабус МІЖНАРОДНА ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА А.М. Соломон 1