Спеціальність:
Харчові технології
Семестр:
9
Предмет:
Міжнародна продовольча безпека
Викладач:
Соломон Алла Миколаївна
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
80281
Тема 4. Міжнародна і європейська діяльність України в області стандартизації.
3
80282
Тема 5. Найважливіші стандарти на продукти харчування у ЄС.
5
80283
Тема 6. Сутність і зміст сертифікації.
2
80284
Тема 7. Вимоги до органів з сертифікації продукції і систем якості та порядок їх акредитації.
2
80285
Тема 8. Загальні правила, схеми та порядок проведення сертифікації.
2
80881
Тема 1. Якість і безпека продовольчої сировини і харчових продуктів.
Алла Соломон
7
80884
Тема 2. Класифікація шкідливих компонентів їжі і базисні регламенти оцінки безпеки харчової продукції.
Алла Соломон
8
80975
Конспект лекцій МПБ
А.М. Соломон
9
81077
Тема 3. Природні токсичні компоненти. Речовини із вираженою фармакологічною дією та речовини із нових джерел харчування.
Алла Соломон
3
99217
Робоча програма навчальної дисципліни «Міжнародна продовольча безпека».
А.М. Соломон
3
99218
Міжнародна продовольча безпека». Програма навчальної дисципліни.
А.М. Соломон
3
99219
«Міжнародна продовольча безпека». Методичні вказівки до виконання практичних робіт
А.М. Соломон
3
99220
«Міжнародна продовольча безпека». Методичні вказівки до виконання самостійної роботи
А.М. Соломон
3
99221
Силабус МІЖНАРОДНА ПРОДОВОЛЬЧА БЕЗПЕКА
А.М. Соломон
1