Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр: 5
Предмет: Технологія виробництва продукції свинарства

Фото
Викладач:
Огороднічук Галина Михайлівна
Список методичної літератури  

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
31171 Технологія виробництва продукції свинарства. Робочий зошит для практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство. Спец Огороднічук Г.М. 17
92806 ТВПС Лекція1 4
92807 ТВПС Лекція2 1
92808 ТВПС Лекція3 2
92809 ТВПС Лекція4 1
92810 ТВПС Лекція5 1
92811 ТВПС Лекція6 4
92812 ТВПС Лекція7 5
92813 ТВПС Лекція8 5
92814 ТВПС Лекція9 3
92815 ТВПС Лекція10 6
92819 ТВПС Лекція11 3
92821 ТВПС Лекція12 4
92822 ТВПС Лекція13 3
92824 ТВПС Лекція14 2
92826 ТВПС Лекція15 1
93068 Силабус ТВПС ОГОРОДНІЧУК Г.М. 1
93712 Програма навчальної дисципліни Технологія виробництва продукції свинарства ОГОРОДНІЧУК Г.М. 2

Література в бібліотеці університету (51 найменувань)

Докладно