Спеціальність: Харчові технології
Семестр: 9
Предмет: Технологія органічних харчових продуктів

Фото
Викладач:
Новгородська Надія Володимирівна
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
92873 ТОХП ЛЕКЦІЯ 1 2
92874 ТОХП ЛЕКЦІЯ 2 2
92875 ТОХП ЛЕКЦІЯ 3 3
93347 ТОХП ЛЕКЦІЯ 5 1
93355 ТОХП ЛЕКЦІЯ 4 2
93536 Конспект лекцій з дисципліни "Технологія органічних харчових продуктів" 12
93537 Програма навчальної дисципліни «Технологія органічних харчових продуктів». Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології», Новгородська Н.В. 3
96569 ТОХП ЛЕКЦІЯ 6 0
96574 ТОХП ЛЕКЦІЯ 9 1
96672 ПЗ 1 1
96673 П3 2 0
96674 ПЗ 3 0
96675 ПЗ 4 0
96676 ПЗ 5 1
96677 ПЗ 6 0
96678 ПЗ 8 0
96679 ПЗ 9 0
96737 ТОХП ЛЕКЦІЯ 11 1
96733 ТОХП ЛЕКЦІЯ 7 1
96734 ТОХП ЛЕКЦІЯ 8 0
96736 ТОХП ЛЕКЦІЯ 10 0
97911 Силабус "Технології органічних харчових продуктів" Новгородська Н.В. 1
98079 Робоча програма навчальної дисципліни «Технології органічних харчових продуктів» (ОК9). Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальніст 2