Спеціальність:
Харчові технології
Семестр:
9
Предмет:
Технологія органічних харчових продуктів
Викладач:
Новгородська Надія Володимирівна
Список методичної літератури
1
0
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
92873
ТОХП ЛЕКЦІЯ 1
2
92874
ТОХП ЛЕКЦІЯ 2
2
92875
ТОХП ЛЕКЦІЯ 3
3
93347
ТОХП ЛЕКЦІЯ 5
1
93355
ТОХП ЛЕКЦІЯ 4
2
93536
Конспект лекцій з дисципліни "Технологія органічних харчових продуктів"
12
93537
Програма навчальної дисципліни «Технологія органічних харчових продуктів». Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології»,
Новгородська Н.В.
3
96569
ТОХП ЛЕКЦІЯ 6
0
96574
ТОХП ЛЕКЦІЯ 9
1
96672
ПЗ 1
1
96673
П3 2
0
96674
ПЗ 3
0
96675
ПЗ 4
0
96676
ПЗ 5
1
96677
ПЗ 6
0
96678
ПЗ 8
0
96679
ПЗ 9
0
96737
ТОХП ЛЕКЦІЯ 11
1
96733
ТОХП ЛЕКЦІЯ 7
1
96734
ТОХП ЛЕКЦІЯ 8
0
96736
ТОХП ЛЕКЦІЯ 10
0
97911
Силабус "Технології органічних харчових продуктів"
Новгородська Н.В.
1
98079
Робоча програма навчальної дисципліни «Технології органічних харчових продуктів» (ОК9). Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальніст
2