Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр: 10
Предмет: Спеціалізоване м'ясне скотарство

Фото
Викладач:
Скоромна Оксана Іванівна
Список методичної літератури  

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
91250 Програма дисципліни Скоромна О.І. 18
97086 Спеціалізоване м’ясне скотарство. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – другий (магістерський), галузь знань – 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність – Скоромна О.І. 19
97090 СИЛАБУС Скоромна О.І. 15
97612 Презентації Лекції СМС Скоромна О.І. 10
97631 Лекції ворд Скоромна О.І. 6
98148 Практичні роботи презентації Скоромна О.І. 2
98684 РОБОЧА ПРОГРАМА Скоромна О.І. 17
99008 Спеціалізоване м’ясне скотарство. Методичні вказівки з організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Технологія виробн Скоромна О.І. 3

Тести до виконання курсу

Код. Назва тесту Пит./Вик.
1Спеціалізоване м"ясне скотарство0/0