Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр: 3
Предмет: Розведення тварин

Фото
Викладач:
Пікула Оксана Анатоліївна
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
20815 Розведення тварин. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання освітнього ступеня бакалавр за спеціакльністю 204 - Технологія виробництва і переробки пр Добронецька В.О. 73
22423 Розведення тварин. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів другого курсу освітнього ступеня бакалавр денної форми навчання за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і Казьмірук Л.В. 91
27064 Розведення тварин. Методичні вказівки для виконання практичних робіт студентами другого курсу освітнього ступеня бакалавр за спеціальністю 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тва Казьмірук Л.В. 69
29472 Розведення тварин.Методичні вказівки для практичних занять Рівень вищої освіти Перший (бакалаврський) Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство Спеціальність 204 Технологія вироб Казьмірук Л.В. 39
29569 Розведення тварин. Методичні вказівки для практичних занять Рівень вищої освіти Перший (бакалаврський) Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство Спеціальність 204 Технологія виробництва Казьмірук Л.В. 68
30707 Розведення тварин. Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії галузі знань 20 «Аг Казьмірук Л.В. 9
81404 Робоча програма Розведення тварин Пікула О.А. 5
81405 Силабус Розведення тварин Пікула О.А. 0
81422 Конспект лекцій Розведення тварин Пікула О.А. 39