Спеціальність:
Готельно-ресторанна справа
Семестр:
3
Предмет:
Діловий етикет ресторанного обслуговування
Викладач:
Колесник Тетяна Василівна
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
77720
Лекція 3 ДЕРО
Колесник Т.В.
13
77719
Лекція 2 ДЕРО
Колесник Т.В.
20
77718
Лекція 1 ДЕРО
Колесник Т.В.
18
77721
Лекція 4 ДЕРО
Колесник Т.В.
11
77722
Лекція 5 ДЕРО
Колесник Т.В.
9
77723
Лекція 6 ДЕРО
Колесник Т.В.
7
77724
Лекція 7 ДЕРО
Колесник Т.В.
8
77725
Лекція 8 ДЕРО
Колесник Т.В.
14
77726
Лекція 9 ДЕРО
Колесник Т.В.
12
77727
Лекція 10 ДЕРО
Колесник Т.В.
11
77728
Лекція 11 ДЕРО
Колесник Т.В.
8
77729
Лекція 12 ДЕРО
Колесник Т.В.
7
77730
Лекція 13 ДЕРО
Колесник Т.В.
6
77769
Конспект лекцій з дисципліни "Діловий етикет ресторанного обслуговування"
Колесник Т.В.
9
78094
СИЛАБУС НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ДІЛОВИЙ ЕТИКЕТ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ»
Колесник Т.В.
4
78097
РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Діловий етикет ресторанного обслуговування
Колесник Т.В.
5
78818
Діловий етикет ресторанного обслуговування. Методичні вказівки для практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціаль
Колесник Т.В.
7
78819
Діловий етикет ресторанного обслуговування. Методичні вказівки для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціал
Колесник Т.В.
6
Література в бібліотеці університету (3 найменувань)
Докладно