Код. |
Назва видання |
Автор(и) |
Рейт. |
9522 |
Методичні вказівки для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва із галузі знань 0517 «Харчова промислові |
Паламарчук В.Д., Поліщук І.С., Мазур О.В. |
77 |
3663 |
Системи сучасних інтенсивних технологій у рослинництві: Навчальний посібник |
В.Д. Паламарчук, І.С. Поліщук, С.М.Каленська, Л.М.Єрмакова |
1179 |
13118 |
Новітні агротехнології у рослинництві. |
Паламарчук В. Д., Поліщук І. С., Мазур В. А., Паламарчук О. Д. |
399 |
30728 |
Технологія цукрового виробництва. Методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами денної та заочної форми навчання факультету технології виробництва та переробки продукції тваринниц |
Паламарчук В.Д. |
25 |
30733 |
Технологія цукрового виробництва. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету агрономії та лісівництва денної та заочної форми навчання |
Паламарчук В.Д. |
21 |
30738 |
Технологія цукрового виробництва. Навчальна програма з дисципліни для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва денної та заочної |
Паламарчук В.Д. |
32 |
64971 |
Конспект лекцій ТЦВ 2022 |
Паламарчук В.Д. |
77 |
73027 |
ТЦВ лекції презентації 2022-2023 |
Паламарчук В.Д. |
312 |
73029 |
ТЦВ практичні презентація 2022-2023 |
Паламарчук В.Д. |
363 |
83604 |
Тестові завдання ТЦВ |
Паламарчук В.Д. |
13 |
104133 |
Технологія цукрового виробництва, робоча програма 2024 |
Паламарчук В.Д. |
0 |
104132 |
Технологія цукрового виробництва, силабус 2024 |
Паламарчук В.Д. |
0 |
Тести до виконання курсу
|
Код. |
Назва тесту |
|
Пит./Вик. |
1 | 0517 «Харчова промисловість та переробка с. -г. продукції». | 999/50 |
2 | Контрольна робота №1. 0517 «Харчова промисловість та переробка с. Техкологія цукрового виробництва. | 6768/677 |
Література в бібліотеці університету (11 найменувань)
| Докладно |