Спеціальність: Харчові технології
Семестр: 1
Предмет: Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва

Фото
Викладач:
Шевченко Наталія Василівна
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
27887 Технологія виробництва продукції рослинництва. Програма навчальної дисципліни для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство»,спеціал Мазур О.В., Пінчук Н.В. 60
27898 Технологія виробництва продукції рослинництва: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання, галузі знань 20 «Аграрні науки та продов Мазур О.В., Пінчук Н.В. 53
27925 Технологія виробництва продукції рослинництва. Методичні вказівки з дисципліни для виконання практичних робіт студентами 1- го курсу денної та заочної форм навчання факультету інженерно технол Мазур О.В., Пінчук Н.В. 103
59150 Конспект лекцій Шевченко Н.В. 270
59155 Питання до заліку Шевченко Н.В. 94
78932 Лекція №1 Шевченко Н.В. 184
78933 Лекція №2 Шевченко Н.В. 136
78934 Лекція №3 Шевченко Н.В. 229
78935 Лекція №4 Шевченко Н.В. 190
78936 Конспект практичних робіт(1-6 ПЗ) Шевченко Н.В. 461
79760 Робоча програма ТВтаППР ХТ Шевченко Н.В. 8
79771 Силабус ТВтаППР ХТ Шевченко Н.В. 5
83590 Лекції ТВтаППР презентації Шевченко Н.В. 195
83615 Конспект практичних робіт ТВтаППР Шевченко Н.В. 153
83618 Презентації практичні роботи ТВтаППР Шевченко Н.В. 34
91594 РП ХТ 2023 Шевченко Н.В. 5
91597 СИЛАБУС ХТ 2023 Шевченко Н.В. 2

Тести до виконання курсу

Код. Назва тесту Пит./Вик.
1ТВПР.77/3