Спеціальність: Готельно-ресторанна справа
Семестр: 7
Предмет: Менеджмент готельно-ресторанного господарства

Фото
Викладач:
Гонтарук Ярослав Вікторович
Список методичної літератури  

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
66402 Тема 1. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі розвитку ринкової економіки в Україні Гонтарук Я.В. 25
66403 Тема 2. Організації, менеджери та критерії успіху Гонтарук Я.В. 15
66404 Тема 3. МЕНЕДЖМЕНТ В ЕПОХУ НОВОЇ ЕКОНОМІКИ Гонтарук Я.В. 18
66405 Тема 4. Інформація в управлінні Гонтарук Я.В. 17
66406 Тема 5. Рішення в менеджменті Гонтарук Я.В. 17
66407 Тема 6. Управлінські стилі Гонтарук Я.В. 17
66408 Тема 7. ФАКТОРИ, ПРИНЦИПИ Й ФУНКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ Гонтарук Я.В. 23
66409 Тема № 8. УМОВИ ЕФЕКТИВНОСТІ СТРУКТУРИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ Гонтарук Я.В. 22
66410 Тема №9. Організації готельно-ресторанного бізнесу і навколишнє середовище. Гонтарук Я.В. 15
66411 Тема № 10. Мистецтво менеджменту. Успіх – це компетенція, уява і лідерство Гонтарук Я.В. 17
66412 Тема № 11. Самоменеджмент та його значення в процесах соціального управління Гонтарук Я.В. 18
66413 Тема № 12. . Визначення організації як соціальної структури Гонтарук Я.В. 12
66414 Тема 13: РОЗВ’ЯЗАННЯ КОНФЛІКТНИХ СИТУАЦІЙ НА ПІДПРИЄМСТВІ Гонтарук Я.В. 14
66415 Тема 14. Комунікаційні процеси в менеджменті готельно-ресторанного бізнесу. Гонтарук Я.В. 11
66417 ПЗ 2. СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ Гонтарук Я.В. 8
66418 ПЗ 3. Бізнес-план готельного комплексу Гонтарук Я.В. 6
66420 ПЗ 4. Системи управління електронними документами та реєстрація авторських прав Гонтарук Я.В. 5
66421 ПЗ 1. Оцінка діяльності готельно-ресторанних комплексів та туристичних фірм Гонтарук Я.В. 10

Література в бібліотеці університету (1 найменувань)

Докладно