Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр: 5
Предмет: Технологія виробництва продукції кролівництва та звірництва

Фото
Викладач:
Разанова Олена Петрівна
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
29558 Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва. Методичні вказівки для практичних занять. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 20 аграрні наук та продовол Огороднічук Г.М.. Разанова О.П. 62
24266 Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва. Програма навчальної дисципліни підготовки здобувачів першого освітнього (бакалаврського) рівня Cпеціальність 204 «Технолог Вознюк О.І. 31
31205 Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва. Методичні вказівки для виконання практичних завдань і самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) освітнь Разанова О.П. 45
  конспект лекцій
  лекція 1
  лекція 10
  лекція 11
  лекція 12
  лекція 13
  лекція 14
  лекція 2
  лекція 3
  лекція 4
  лекція 5
  лекція 6
  лекція 7
  лекція 8
  лекція 9
  силабус 4 курс
  силабус 2 курс
  робоча програма
  робоча програма

Література в бібліотеці університету (2 найменувань)

Докладно