Спеціальність:
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр:
4
Предмет:
Технологія виробництва продукції кролівництва та звірництва
Викладач:
Разанова Олена Петрівна
Список методичної літератури
5
0
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
24266
Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва. Програма навчальної дисципліни підготовки здобувачів першого освітнього (бакалаврського) рівня Cпеціальність 204 «Технолог
Вознюк О.І.
35
31205
Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва. Методичні вказівки для виконання практичних завдань і самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) освітнь
Разанова О.П.
53
конспект лекцій
35067
Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва. Методичні вказівки для виконання практичних завдань здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня денної форм
Разанова О.П.
23
лекція 1
лекція 10
лекція 11
лекція 12
лекція 13
лекція 14
лекція 2
лекція 3
лекція 4
лекція 5
лекція 6
лекція 7
лекція 8
лекція 9
програма навчальної дисципліни
Література в бібліотеці університету (2 найменувань)
Докладно