Спеціальність:
Харчові технології
Семестр:
10
Предмет:
Інноваційні технології в галузі
Викладач:
Берник Ірина Миколаївна
Список методичної літератури
1
0
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
98736
СИЛАБУС НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ГАЛУЗІ»
Грушецький Р.І., Берник І.М.
5
99720
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ГАЛУЗІ Конспект лекцій
Берник І.М.
4
99721
ІТГ лк 1
1
99722
ІТГ лк 2
2
99723
ІТГ лк3
1
99724
ІТГ лк4
0
99725
ІТГ лк5
0
99726
ІТГ лк6
0
99727
ІТГ лк7
1
99728
ІТГ лк8
0
99729
ІТГ лк9
0
99730
ІТГ лк10
4
99731
ІТГ лк11
0
99732
ІТГ лк12
0
99733
ІТГ лк13
2
99734
ІТГ лк14
0
99735
ІТГ лк15
6
99736
ІТГ лк16
2
99737
Робоча програма ІТГ
3
99739
Інноваційні технології галузі. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти другий (магістерський), галузь знань 18 «Виробництво та технології», спеціальність 181 «Харчові технології
Берник І.М.
6
100592
Інноваційні технології галузі. Методичні вказівки до виконання практичних занять галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології», другого (магістерськ
Берник І.М.
2
Тести до виконання курсу
Код.
Назва тесту
Пит./Вик.
1
Інноваційні технології в галузі.
971/
32
Література в бібліотеці університету (4 найменувань)
Докладно