Спеціальність:
Готельно-ресторанна справа
Семестр:
7
Предмет:
Економіка підприємства
Викладач:
Томашук Інна Вікторівна
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
18550
Економіка підприємства. Методичні рекомендації для самостійних занять студентів з дисципліни для студентів першого (бакалаврського) освітнього ступеня, галузі знань 24 «Сфера обслуговування»,
Климчук А. О.
13
18551
Економіка підприємства. Методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни для студентів факультету економіки та підприємництва, галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціа
Климчук А. О.
25
18552
Економіка підприємства. Програма нормативної навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 242 «Туризм», 241 «Готельно-ресторанна справа»
Климчук А. О.
18
60619
Робоча програма навчальної дисципліни «Економіка підприємства». Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальності 241 Готельно-ресторанна спра
Томашук .В, Коломієць Т.В.
8
63832
Економіка підприємства. Конспект лекцій.
Томашук І.В.
368
65082
Презентації з Економіки підприємства
Томашук І.В.
461
60620
СИЛАБУС НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА Рівень вищої освіти Перший (бакалаврський) Галузь знань 24 Сфера обслуговування Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа Освітньо-п
Томашук .В, Коломієць Т.В.
6
Тести до виконання курсу
Код.
Назва тесту
Пит./Вик.
1
Економіка підприємств. Іспит .
30/
1