Код. |
Назва видання |
Автор(и) |
Рейт. |
32135 |
Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни для здобувачів вищої ос |
Панцирева Г.В., Панкова С.О. |
10 |
32136 |
Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва. Програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія», 2022 р., 15 с. |
Панцирева Г.В. |
8 |
51285 |
Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва |
Панцирева Г. В. |
30 |
50942 |
«Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва» |
Панцирева Г. В. |
36 |
46227 |
Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Стандартизація і управління якістю" |
Панцирева Г. В. |
301 |
36124 |
Література "С" |
Панцирева Г. В. |
27 |
71870 |
Лекція 1Тема: Сутність та зміст стандартизації |
Панцирева Г.В. |
184 |
71871 |
Лекція 2. Тема: Міжнародне співробітництво в галузі стандартизації. |
Панцирева Г.В. |
163 |
71872 |
Лекція 3Тема: Сертифікація продукції, основні поняття. Система сертифікації УкрСЕПРО |
Панцирева Г.В. |
168 |
71873 |
Лекція 4Тема: Наукові та теоретичні основи стандартизації |
Панцирева Г.В. |
82 |
71874 |
Лекція 5. Тема: Наукові принципи класифікації, маркування та кодування продукції |
Панцирева Г.В. |
55 |
71875 |
Лекція 6. Тема: Наукові принципи метрології |
Панцирева Г.В. |
73 |
71876 |
Лекція 7. Тема: Система управління якістю. Міжнародні стандарти серії ISO 9000 і ISO 10000 |
Панцирева Г.В. |
91 |
71863 |
Лекція 8.Тема: Акредитація. |
Панцирева Г.В. |
42 |
79747 |
Лекція 9 Стандартизація і сертифікація насіння. |
Панцирева Г.В. |
28 |
71865 |
ТЕМА 10: СИСТЕМА ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ |
Панцирева Г.В. |
67 |
71867 |
ТЕМА 11: МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ |
Панцирева Г.В. |
54 |
71868 |
ТЕМА 12: УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ |
Панцирева Г.В. |
67 |
71869 |
Лекція № 13ТЕМА : Сутність метрології та її роль у розвитку національної економіки |
Панцирева Г.В. |
50 |
71877 |
Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва" |
Панцирева Г.В. |
59 |
43203 |
Методичні вказівки для проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Стандартизація та управління якістю» для студентів факультету агрономії та ліс |
Панцирева Г. В. |
71 |
79738 |
Оновлений презентаційний матеріал практичних робіт з навчальної дисципліни стандартизація і управління якістю продукції рослинництва" |
Панцирева Г.В. |
32 |
79742 |
Панцирева Г.В. Програма навчальної дисципліни «Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва» для здобувачів вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія», 2022 р., 15 с. |
Панцирева Г.В. |
8 |
80837 |
Панцирева Г.В., Панкова С.О. Методичні вказівки для проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Стандартизація і управління якістю продукції росл |
Ганна ПАНЦИРЕВА, Сніжана ПАНКОВА |
30 |
91556 |
СУЯПР Практичне заняття №1 |
|
122 |
91557 |
СУЯПР Практичне заняття №2 |
|
75 |
91558 |
СУЯПР Практичне заняття №3 |
|
52 |
91559 |
СУЯПР Практичне заняття №4 |
|
47 |
91560 |
СУЯПР Практичне заняття №5 |
|
38 |
91561 |
СУЯПР Практичне заняття №6 |
|
24 |
91562 |
СУЯПР Практичне заняття №7 |
|
26 |
91563 |
СУЯПР Практичне заняття №8 |
|
24 |
91564 |
СУЯПР Практичне заняття №9 |
|
29 |
91565 |
СУЯПР Практичне заняття №10 |
|
30 |
91566 |
СУЯПР Практичне заняття №11 |
|
27 |
91567 |
СУЯПР Практичне заняття №12 |
|
14 |
101867 |
Робоча програма навчальної дисципліни «Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва». Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань: 20 «Аграрні науки та продовольс |
Панцирева Г.В. |
3 |
101868 |
СИЛАБУС НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «СТАНДАРТИЗАЦІЯ І УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА» |
Панцирева Г.В. |
2 |
Тести до виконання курсу
|
Код. |
Назва тесту |
|
Пит./Вик. |
1 | СТАНДАРТИЗАЦІЯ І УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ. | 12221/407 |
Література в бібліотеці університету (3 найменувань)
| Докладно |