Спеціальність: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Семестр: 8
Предмет: Конярство

Фото
Викладач:
Огороднічук Галина Михайлівна
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
27014 Конярство. Програма навчальної дисципліни для студентів галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство, спеціальність 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Огороднічук Г.М. 31
30950 Конярство. Робочий зошит для практичних занять. Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Галузь знань 20 Аграрні науки та продовольство. Спеціальність 204 «Технологія виробни Огороднічук Г.М. 28
31826 Конярство. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки проду Огороднічук Г.М. 13
  Лекція 1.
  Лекція 2.
  Лекція 3.
  Лекція 4.
  Лекція 5.
  Лекція 6.
  Лекція 7.
  Лекція 8.
  Лекція 9.
  Лекція 10.
  Лекція 11.
  Лекція 12.
  Лекція 13.
  КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ З ДИСЦИПЛІНИ "КОНЯРСТВО"
  Практична робота 1
  Практична робота 2
  Практична робота 3
  Практична робота 4
  Практична робота 5
  Практична робота 6
  Практична робота 7
  Практична робота 8
  Практична робота 9
  Практична робота 10
91098 КОНЯРСТВО ОГОРОДНІЧУК Г.М. 13
99342 Силабус ОГОРОДНІЧУК Г.М. 1
99359 Робоча програма ОГОРОДНІЧУК Г.М. 4

Тести до виконання курсу

Код. Назва тесту Пит./Вик.
120 Аграрні науки та продовольство. Тести до заліку з дисципліни "Конярство".970/65

Література в бібліотеці університету (26 найменувань)

Докладно