Спеціальність: Харчові технології
Семестр: 7
Предмет: Технологія консервування плодів та овочів

Фото
Викладач:
Новгородська Надія Володимирівна
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
29523 Технологія консервування плодів та овочів. Методичні вказівки до практичних робіт. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 18 Виробництво та технології, спеціальність – 181 Новгородська Н.В 153
29524 Технологія консервування плодів та овочів. Програма навчальної дисципліни. Рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), галузь знань – 18 Виробництво та технології, спеціальність – 181 Харчові Новгородська Н.В 24
30466 Технологія консервування плодів та овочів. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та в Новгородська Н. В. 38
80148 ТКПО презентація ПЗ 3 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 28
80149 ТКПО презентація ПЗ 4 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 25
80150 ТКПО презентація ПЗ 5 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 25
80152 ТКПО презентація ПЗ 6 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 24
80153 ТКПО презентація ПЗ 7 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 21
80154 ТКПО презентація ПЗ 8 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 25
80156 ТКПО презентація ПЗ 9 Новгородська Н.В., Овсієнко С.М 30
93317 Конспект лекцій з дисципліни "Технологія консервування плодів та овочів" 29
93738 ТКПО 1 4
93739 ТКПО 2 6
93740 ТКПО 3 5
93741 ТКПО 4 12
93742 ТКПО 5 16
93743 ТКПО 6 27
93744 ТКПО 9 30
93746 ТКПО 13 34
93747 ТКПО 14 22
93986 ТКПО 7 24
93987 ТКПО 8 25
93989 ТКПО 11 29
93990 ТКПО 10 32
94000 ТКПО 12 38
96551 ТКПО15 1
98070 Робоча програма навчальної дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів». Рівень вищої освіти перший (бакалаврський), галузь знань 18 «Виробництво та тех Новгородська Н.В. 0
98071 Силабус "Технологія консервування плодів та овочів" 0

Тести до виконання курсу

Код. Назва тесту Пит./Вик.
1Технологія консервування плодів та овочів. ІСПИТ.451/15

Література в бібліотеці університету (25 найменувань)

Докладно