Спеціальність:
Семестр:
0
Предмет:
Інформаційні системи та технології в готельно-ресторанній справі
Викладач:
Киш Людмила Миколаївна
Список методичної літератури
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
15145
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі. Методичні рекомендаці до лабораторних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 24 Сфера обслуговув
Киш Л.М., Підгурський О.І.
560
17661
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанній справі: опорий конспект лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 24 Сфера обслуговуванняспеціальність 241 Готе
Киш Л.М.
176
17774
Інформаційні системи і технології в готельно - ресторанній справі : методичні рекомендації до виконання самостійної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр
Киш Л.М.
249
14984
Інформаційні системи і технології в готельно - ресторанній справі : п рограма навчальної дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» галузі знань 24 Сфера обслу
Киш Л.М., Підгурський О.І.
28
Тести до виконання курсу
Код.
Назва тесту
Пит./Вик.
1
ІСТ в ГРС.
72/