Користування методичною літературою:

"Робоча програма навчальної дисциплін "Охорона праці та безпека життєдіяльності", рівень вищої освіти Перший (бакалаврський), галузь знань 20 "Аграрні науки та продовольство", спеціальність 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництв"

Твердохліб І.В., Охорона праці та безпека життєдіяльності
Дата Група ПІБ IP
 1  29/9/2024 15:50:55      217.30.202.101*
 2  26/9/2024 8:10:39  11-Т  Грушко Антон Русланович  5.1.8.73*
 3  16/10/2024 20:4:34  11-Т  Бомко Вероніка Владиславівна  46.211.157.86*
 4  9/4/2024 9:5:48      81.30.162.22*
* Інтернет