Користування методичною літературою:

"Презентація 6 Мікроструктурний аналіз"

, Мікроструктурний аналіз харчових продуктів
Дата Група ПІБ IP
 1  16/2/2024 5:36:25      217.30.206.133*
 2  16/3/2024 8:19:3      217.30.206.133*
 3  7/3/2024 8:1:25  61-ВГ-Маг  Тешебаєва Дінара Тойчубаївна  46.211.165.32*
 4  3/4/2024 20:33:12  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  31.128.76.34*
 5  3/4/2024 20:54:40  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  31.128.76.34*
 6  3/4/2024 20:54:51  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  31.128.76.34*
* Інтернет